Mijn Kijklijst
Terug

Temptation Island VIPS

  • 2019
  • Nederlands, Reality
  • 2 Seizoenen

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS.Lees meer

Genre
Nederlands, Reality
Acteurs
Yolanthe Sneijder-Cabau
Kaj Gorgels
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Fuck Me I’m Famous Part I

44 min

De koppels arriveren op het strand waar zij oog in oog komen te staan met de vrouwelijke verleidsters. Binnen no-time moeten de mannen afscheid nemen van hun vriendin en krijgen zij te horen dat ze hun gevaarlijkste verleidster moeten uitkiezen voor een groepsdate. Terwijl zij zich vermaken met het vrouwelijke schoon tijdens de groepsdate, doen hun vriendinnen intrede in de villa. Hier ontmoeten zij de mannelijke verleiders die het hen de komende twee weken moeilijk gaan maken. In de avond is er vuurwerk te zien en beiden villa’s kijken verwonderd toe.

Afl. 2: Fuck Me I’m Famous Part II

44 min

De koppels hebben er een dag opzitten. De mannen hebben het laat gemaakt en hebben een lichte kater. Er komt een vervelende mededeling; het vuurwerk zal de volgende keer een heel andere betekenis hebben én vanmiddag vindt de confrontatie met de verleiders plaats.

Afl. 3: Fears and Tears

45 min

Vandaag is de allereerste date-dag. Wie gaat met wie op date? Zijn er al stiekeme verlangens en gevoelens ontstaan? Bij de dames is de avond na de dates schimmig, zij krijgen hun allereerste vuurpijl te zien. Wie is er over de streep gegaan? Wat is er precies gebeurd?

Afl. 4: The Heat is On

45 min

De dames in Casa del Mar worden wakker met een enorme kater. Alleen niet van de drank maar vanwege het vuurwerk dat gisteren abrupt hun feestvreugde verstoorde. De mannelijke verleiders proberen de spanning voor het eerste kampvuur bij de dames weg te nemen door een potje beachvolleybal, maar dit is van korte duur. De mannen bij Puerto Estate hebben totaal geen last van zenuwen en genieten van de aandacht van de vrouwelijke verleiders. Bij de dames blijken de zenuwen voor het eerste kampvuur niet geheel onterecht.

Afl. 5: The Name of the Game

46 min

De ochtend na het eerste kampvuur sluipt de angst bij de dames erin om hun vriendjes te verliezen. Toch weten de mannelijke verleiders het humeur van de vrouwen op te krikken tijdens de dates. In de andere villa voelde Donny tot nu toe geen verleiding, maar hij krijgt toch interesse in een van de meisjes. Niels laat zich verder meedrijven door femme fatale Fabiola. En er is een verrassing op komst.

Afl. 6: The Ultimate Seduction

49 min

Bij Casa del Mar wordt al snel duidelijk dat verleidster Zwanetta het mannenresort op zijn kop gaat zetten. Verleider Alex maakt met zijn memorabele uitspraak een comeback, zal Niels zichzelf staande kunnen houden? Het tweede kampvuur is in zicht, zullen de koppels hierna blij terug keren in hun villa? Of krijgt Temptation Island een drastische wending?

Afl. 7: Can't Stop Me

52 min

De singles mogen voor de verandering hun date kiezen. Na het heftige kampvuur is het tijd voor ontspanning en afleiding. De koppel mannen krijgen misschien iets teveel afleiding, want s’ avonds gaat het er heet aan toe bij Puerto Estate. Rosanna krijgt een extra verrassing van Yolanthe en de ware aard van Stefano en Donny komt boven drijven. Regels worden verbroken en afspraken overboord gegooid, tijd voor vuurwerk?

Afl. 8: Don't Hate the Player, Hate the Game

45 min

Rosanna is erg van streek na het zien van de extra beelden die zij van Niels te zien kreeg. Zal Alex meer dan zijn schouder aanbieden om haar te troosten? Een gezellig ogende groepsdate, neemt een verrassende wending aan en Donny is totaal verward. Vanavond is het voor de vrouwen tijd voor het derde kampvuur, terwijl hun partners kampvuurvrij zijn en zich wederom kosteloos vermaken met de vervangers van hun vriendinnetjes

Afl. 9: Love Is A Battlefield

48 min

Het derde kampvuur heeft er bij alle vrouwen zwaar ingehakt, ze zijn overrompeld en het vertrouwen in een goede afloop met hun partner, daalt met het uur. Bij Puerto Estate is er geen vuiltje aan de lucht. Niels lijkt zijn droomvrouw gevonden te hebben, maar ook Stefano gaat zijn Temptation niet meer uit de weg. De mannen kunnen hun lol niet op, omringt door prachtige, gevaarlijke verleidsters. Zullen zij na het zien van hun kampvuurbeelden positief terug keren in de villa?

Afl. 10: Multiple Choice

41 min

Vanavond gaat het nog een keer flink los in de villa’s. Na deze avond met alle verleiders, volgen de dreamdates. De koppels lijken er klaar voor te zijn. Nog één laatste nacht voordat de koppels elkaar weer zullen zien, nog één laatste nacht om het Temptation Island avontuur te laten slagen of te laten mislukken. Sommigen worden nog closer en anderen krijgen een blijvende herinnering aan dit experiment. Slagen de koppels er in om hun Temptation Island avontuur positief af te sluiten? Of switchen zij toch voor de verleiding van een van de verleiders?

Afl. 11: It Was Love

50 min

Vandaag is het grote moment aangebroken. De vier koppels zien elkaar terug bij het alles beslissende kampvuur. Wie keert terug naar huis als single en wie overleeft de ultieme relatietest?

Afl. 12: Happily Ever After?

43 min

In deze gloednieuwe en exclusieve ‘Temptation Island’ reizen vier Nederlandse koppels af naar een paradijselijk oord en wagen zich daar aan de ultieme relatietest. Gescheiden van elkaar brengen zij veertien dagen door tussen verleidelijke vrijgezellen en blijven op de hoogte van de verrichtingen hun partners middels de bekende kampvuren. Zullen zij de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders?

Temptation Island VIPS

  • 2019
  • Nederlands, Reality
  • 2 Seizoenen

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

Acteurs
Yolanthe Sneijder-Cabau
Kaj Gorgels
Taal
Nederlands
Genre
Nederlands, Reality