Lijn 32

Lijn 32

 • 2012

  Dramaserie. Tien ogenschijnlijk willekeurige passagiers stappen in buslijn 32. Als de bus het gerechtsgebouw passeert, waar op dat moment een belangrijke rechtszaak plaatsvindt, explodeert het voertuig. Het volgende moment zijn we zes weken terug in de tijd en volgen we de levens van de verschillende inzittenden.

  Genre
  Nederlands,
  Thriller,
  Drama
  Acteurs
  Peter Blok,
  Sigrid ten Napel,
  Waldemar Torenstra
  Regisseur
  Maarten Treurniet
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  147 min
  Zes Weken Eerde...

  Een bus slaat vlak voor de rechtbank, waar een geruchtmakend proces plaats vindt, om en vliegt in brand. Is het een aanslag of een ongeluk? We zijn zes weken eerder en we maken kennis met een aantal inzittenden van de bus.

  249 min
  Vijf Weken Eerd...

  Een verliefd stel, Dennis en Pauline, nemen de moeder van Dennis mee uit op een bijzondere missie. Alina komt bij in het ziekenhuis en krijgt slecht nieuws. Een Surinaams echtpaar, Stanley en Zaida, maken zich zorgen over de jongere broer van Stanley. Er is een bomalarm op het stadhuis.

  347 min
  Vier Weken Eerd...

  Zaida krijgt een bizar verzoek van een ultra rechtse politicus, Thomas. Nadir haalt met zijn vader oom Mohammed op van Schiphol. Hein, rechercheur bij de Inlichtingendienst, staat voor ingewikkelde vragen met betrekking tot de bomaanslag. Een geintje van Dennis krijgt een onverwacht gevolg.

  448 min
  Drie Weken Eerd...

  George meent te weten wie achter de aanslag in het stadhuis zitten en informeert Hein daarover. De verjaardag van Marcia, de moeder van Stanley en Melvin, is opeens niet meer zo heel gezellig. Pauline zoekt een oudere man op en moet dringend Dennis iets vertellen.

  549 min
  Twee Weken Eerd...

  Nadir stuurt Omar voor zijn verjaardag een videoboodschap, die vergaande gevolgen zal hebben. Stanley wordt ervan verdacht iets te maken te hebben met de inbraken en komt erachter dat Zaida contact heeft met de politicus Thomas. De Theunissens worstelen met het nieuwe dialyse apparaat van mijnheer. Alina heeft een belangrijke mededeling voor Klaas.

  649 min
  Een Week Eerder

  Dennis maakt de fout van zijn leven en moet zich bij Pauline verantwoorden. Er is een grote terroristische aanslag in Parijs, die Hein’s onderzoek in een heel ander licht stelt. George loopt hem daarbij behoorlijk voor de voeten. Zaida leert een andere kant van Thomas kennen.

  748 min
  Gisteren

  Alina hoort een bericht dat niet voor haar bedoeld is. Een alarmbel gaat af. Stanley laat het er niet bij zitten en gaat een harde confrontatie met Melvin aan. Nadir bezoekt met zijn oom in de moskee.

  849 min
  Vandaag

  De verhalen van de mensen die we in de serie hebben leren kennen, worden afgerond. Soms met een tragisch eind, maar ook wel met een min of meer happy end.