Terug

Celblok H

  • 2017
  • Drama, Nederlands, Misdaad
  • 4 Seizoenen

In Celblok H belandt kapster Suus in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert wegens poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy.Lees meer

Genre
Drama, Nederlands, Misdaad
Acteurs
Isa Hoes
Eva van de Wijdeven
Christine van Stralen
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 1

Afl. 1: Geen Plek als Thuis

44 min

Suzanne Kramer wordt van kapster opeens een gevangene. Ze komt er al snel achter dat wraakgevoelens in de gevangenis fatale consequenties kunnen hebben.

Afl. 2: Draag Me Weg

42 min

In de nasleep van de rellen in de gevangenis wordt Dorien door Altan gechanteerd. Suus heeft geen andere keus dan haar leugens vol te houden.

Afl. 3: Het Meisje Dat Wachtte

42 min

Suus komt middenin de strijd tussen Freddy en Lex terecht. Erika doet er ondertussen alles aan om de steun van de cipiers te krijgen.

Afl. 4: De Dingen Die We Doen

42 min

Freddy geeft Suus een keiharde les in loyaliteit, waardoor ze zich kwetsbaar opstelt tegenover Lex. Ondertussen ontsnapt een klein meisje aan de dood in P.I. de Banckert en Lies wordt geconfronteerd met gevoelens uit haar verleden.

Afl. 5: Het Fluwelen Gordijn

43 min

Erika is ontdaan omdat ze heeft gedroomd over Freddy en probeert haar daarom te ontwijken. Dit lukt echter niet wanneer Freddy het boegbeeld wordt van de hervorming onder alle gedetineerden in de gevangenis.

Afl. 6: Gevangene

43 min

Suus is wanhopig en vraagt hulp aan Altan om in contact te komen met Noortje. Vera’s poging om Beer te imponeren mislukt, omdat haar moeder een vernederend geheim onthult in het bijzijn van haar collega’s.

Afl. 7: Lets Gaat Dood

42 min

In deze aflevering keert Freddy binnenkort terug naar haar unit en Lex bereidt een aanval voor. Altan ontdekt iets over Annet, wat ervoor zorgt dat hij in een neerwaartse spiraal terecht komt en bijna te ver gaat.

Afl. 8: Mind Games

44 min

De cipiers en gevangenen zijn alert als de populariteit van Lex in de gevangenis afneemt en Suus steeds meer aanzien krijgt. Freddy blijft druk uitoefenen op Suus om Lex uit te dagen. Iedereen wacht in spanning op haar volgende wraakactie.

Afl. 9: Naar de Maan

42 min

Beer kan niet goed omgaan met het verdriet van Suus, omdat dit hem herinnert aan zijn vreselijke tijd in Joegoslavië. Suus krijgt steun van haar medegevangenen, terwijl Lex steeds meer gezichtsverlies lijdt.

Afl. 10: Schaakmat

43 min

Eindelijk wordt de waarheid achter de dood van Annet onthuld. Suus confronteert ondertussen een moordenaar, maar dit heeft levensgevaarlijke consequenties.

Celblok H

  • 2017
  • Drama, Nederlands, Misdaad
  • 4 Seizoenen

In Celblok H belandt kapster Suus in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert wegens poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy. Suus wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict en komt er zo achter dat dit keiharde consequenties heeft.

Acteurs
Isa Hoes
Eva van de Wijdeven
Christine van Stralen
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Nederlands, Misdaad