Terug

Confess

  • 2017
  • Romantiek, Drama
  • 1 Seizoen

Auburn Reed is halverwege de twintig en wil afrekenen met haar moeilijke verleden. Ze krijgt een baan in de galerie van kunstenaar Owen Gentry. Auburn en Owen voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar worstelen met de geheimen die ze hebben.Lees meer

Genre
Romantiek, Drama
Acteurs
Katie Leclerc
Ryan Cooper
Nea Dune
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: They're All Confessions

21 min

Auburn maakt kennis met het mysterieuze leven van kunstenaar Owen Gentry als hij haar een baan aanbiedt in zijn galerie ‘Confess’.

Afl. 2: This Is Not a Date

21 min

Auburn gaat akkoord met een etentje met Owen. Ze merkt dat ze zich tot hem aangetrokken voelt, ook al weet ze dat dat geen goed idee is.

Afl. 3: Happy Birthday Auburn

22 min

Met frisse tegenzin gaat Auburn op haar verjaardag stappen met haar vrienden. De volgende ochtend wordt ze wakker in een situatie die ze probeerde te vermijden.

Afl. 4: How Is Love a Mistake

21 min

Trey doet Auburn een voorstel dat haar leven zal veranderen. Een woordenwisseling met Owen doet Auburn nadenken over haar opties.

Afl. 5: Secrets Revealed

21 min

Terwijl Trey en Auburn wennen aan hun nieuwe leven samen, gaat Owen de confrontatie aan met zijn verleden.

Afl. 6: Every Time He Touches Me

21 min

Owen blijft vechten voor Auburn, terwijl haar relatie met Trey een verrassende wending neemt.

Afl. 7: Some Secrets Aren't Ours to Tell

22 min

Auburn vindt een veilige haven bij Owen, maar daar wacht een confrontatie met een onverwachte bezoeker. Auburn maakt een plan om te krijgen wat ze wil én wat ze verdient.

Confess

  • 2017
  • Romantiek, Drama
  • 1 Seizoen

Auburn Reed is halverwege de twintig en wil afrekenen met haar moeilijke verleden. Ze krijgt een baan in de galerie van kunstenaar Owen Gentry. Auburn en Owen voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar worstelen met de geheimen die ze hebben. Ze realiseren zich dat ze alleen een toekomst hebben als ze eerlijk zijn tegen elkaar. Maar is hun liefde sterk genoeg voor de waarheid?

Acteurs
Katie Leclerc
Ryan Cooper
Nea Dune
Taal
Engels
Genre
Romantiek, Drama