Mijn Kijklijst
Terug

Mr. Mercedes

  • 2019
  • Thriller
  • 3 Seizoenen

Een gestoorde moordenaar kwelt een gepensioneerde politierechercheur met een reeks van lugubere brieven en e-mailberichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter tralies te krijgen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Al moet hij daarvoor de wet overtreden.Lees meer

Genre
Thriller
Acteurs
Brendan Gleeson
Harry Treadaway
Breeda Wool
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

54 min

Twee jaar na zijn pensionering wordt Bill Hodges, een voormalige politierechercheur Moordzaken, nog altijd geplaagd door zijn laatste zaak: een bloedbad waarbij zestien mensen de dood vonden. Als de gestoorde dader Hodges begint te kwellen, rest de ex-rechercheur niets anders dan de zaak opnieuw te onderzoeken.

Afl. 2: On Your Mark

51 min

Pete en Ida merken dat de zaak een zware wissel trekt op de geestelijke gezondheid van Hodges. Deborah maakt zich zorgen om Brady, die haar inzicht biedt in zijn laatste werk. Hodges zoekt contact met Janey, de zus van Olivia Trelawney. Zij huurt hem in als privédetective.

Afl. 3: Cloudy, with a Chance of Mayhem

47 min

Hodges en Janey doen onderzoek naar de omstandigheden rond de dood van Olivia. Hodges gebruikt de anonieme chatsite van Debbie om Brady een koekje van eigen deeg te geven. De vader van Jerome mengt zich in zijn relatie met Hodges.

Afl. 4: Gods Who Fall

51 min

Ida is gekwetst omdat de relatie tussen Hodges en Janey steeds inniger wordt. Lou krijgt te maken met een lastige klant. Deborah neemt Brady mee naar de begraafplaats, waar de twee mijmeren over hun gecompliceerde verleden.

Afl. 5: The Suicide Hour

49 min

Het kat-en-muisspel tussen Hodges en Brady escaleert. Hodges gaat een aangrijpend gesprek aan met de moeder van Janey. Deborah veroorzaakt door haar drankzucht bijna een ongeluk bij de Hartsfields.

Afl. 6: People in the Rain

54 min

Hodges worstelt met zijn verleden, omdat zijn dochter Allie daar deel van uitmaakt. Deb probeert haar leven weer op de rails te krijgen, maar Brady steekt daar een stokje voor. Robi blijft Brady onder druk zetten om indruk te maken bij zijn superieuren. Hodges zoekt contact met Holly, de nicht van Janey.

Afl. 7: Willow Lake

48 min

Hodges helpt Janey door een moeilijke tijd heen, waardoor hun relatie verdiept. Hij realiseert zich dat hij nog steeds de hulp van Jerome en Holly nodig heeft, en betrekt hen opnieuw bij het onderzoek. Deborah deelt haar zorgen met Brady.

Afl. 8: From the Ashes

48 min

Door een fatale fout wordt Brady het middelpunt van een crisis die zijn eigen toedoen is. Holly en Jerome doen een cruciale ontdekking. Nadat Hodges door een tragedie van zijn stuk is gebracht, brengt hij een bezoek aan zijn dochter Allie.

Afl. 9: Ice Cream, You Scream, We All Scream

47 min

Jerome en Holly delen hun zorgen over de Mercedes Killer met Hodges. De spanningen tussen Brady en Robi lopen steeds hoger op. Tijdens het onderzoek komt nieuwe informatie aan het licht, zodat Hodges, Peter en Izzy steeds dichter in de buurt van hun verdachte komen.

Afl. 10: Jibber-Jibber Chicken Dinner

52 min

De ontdekking van een nieuw moordslachtoffer bevestigt de vermoedens ten aanzien van Brady. Die maakt zich op voor een nieuw bloedbad. Hodges vreest voor de veiligheid van zijn geliefden.

Mr. Mercedes

  • 2019
  • Thriller
  • 3 Seizoenen

Een gestoorde moordenaar kwelt een gepensioneerde politierechercheur met een reeks van lugubere brieven en e-mailberichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter tralies te krijgen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Al moet hij daarvoor de wet overtreden. Gebaseerd op de bestseller van Stephen King.

Acteurs
Brendan Gleeson
Harry Treadaway
Breeda Wool
Taal
Engels
Genre
Thriller