Mijn Kijklijst
Terug
 • mogelijk schadelijk tot 16 jaar
 • geweld
 • grof taalgebruik

Mr. Mercedes

 • 2019
 • Thriller
 • 3 Seizoenen

Een gestoorde moordenaar kwelt een gepensioneerde politierechercheur met een reeks van lugubere brieven en e-mailberichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter tralies te krijgen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Al moet hij daarvoor de wet overtreden.Lees meer

Genre
Thriller
Acteurs
Brendan Gleeson
Harry Treadaway
Breeda Wool
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3

Seizoen 2

Afl. 1: Missed You

57 min

Brady is opgenomen in het ziekenhuis. Hodges en Holly pakken de draad van hun leven opnieuw op met de oprichting van het detectivebureau Finders Keepers. De ambitieuze neurochirurg dr. Babineau neemt de zorg voor Brady op zich. Hij krijgt daarbij hulp van zijn briljante vrouw Cora.

Afl. 2: Let's Go Roaming

50 min

Hodges worstelt met onderzoeken voor zijn detectivebureau Finders Keepers. Dit leidt tot conflicten met de bezorgde Holly. Sadie bemerkt een verandering in de medische toestand van Brady en informeert dokter Babineau daarover. Jerome keert terug van Harvard voor een zomerreces.

Afl. 3: You Can Go Home Now

53 min

Brady verwelkomt een bezoeker uit zijn verleden. Hodges bespeurt de groeiende frustratie van Holly en besluit om haar deel te laten nemen aan een onofficieel onderzoek. Cora blijft Babineau onder druk zetten.

Afl. 4: Motherboard

48 min

Hodges is uit het lood geslagen door de plotselinge dood van een ziekenhuismedewerker. Jerome biedt Hodges broodnodige hulp in zijn zoektocht naar de waarheid. De revaliderende Brady probeert zijn lichamelijke beperkingen te overwinnen. Lou, die het al moeilijk genoeg heeft, krijgt te maken met nieuwe tegenvallers.

Afl. 5: Andale

48 min

Montez wil haast maken met de vervolging van Brady en zet daarom Dr. Babineau onder druk. Holly voelt zich verraden omdat de bemoeienissen van Hodges het voortbestaan van Finders Keepers in gevaar brengen. Wanneer het geweld iets te dichtbij komt, roept Montez de hulp van Hodges in.

Afl. 6: Proximity

55 min

Een bezoek van Lou resulteert in een plotselinge reactie van Brady. Dr. Babineau probeert hem tot communicatie aan te zetten. Holly begint begrip te krijgen voor de zienswijze van Hodges ten aanzien van Brady. Gewapend met nieuwe informatie zoekt Hodges contact met Dr. Babineau en Cora.

Afl. 7: Fell On Black Days

47 min

Hodges en Donna maken zich op voor een nieuwe toekomst. Jerome denkt na over zijn plek in de wereld. Onder druk van Cora en Vitalta voert Babineau een hersenoperatie op Brady uit. Montez en Hodges spannen zich in om Brady uit Mercy General over te laten plaatsen.

Afl. 8: Nobody Puts Brady In A Crestmore

48 min

Nadat Hodges wordt aangevallen scharen Ida, Holly en Jerome hen om zich heen. Door dit voorval komen Donna's diepste angsten bovendrijven. Wanneer de steun voor zijn behandelingsmethoden begint weg te vallen, besluit Babineau om Montez te omzeilen en het hogerop te zoeken.

Afl. 9: Walk Like A Man

52 min

Babineau onthult informatie over de behandeling van Brady en bevestigt daarmee de grootste angst van Hodges. Het nieuws over Brady verspreidt zich als een lopend vuurtje. Hodges krijgt een storm van kritiek over zich heen, en Babineau en Cora komen door de onthulling in gevaar.

Afl. 10: Fade To Blue

56 min

Nieuws over Brady zorgt voor groot ophef. De toekomst van de Mercedes Killer ligt nu in de handen van een paar mensen die zijn moordaanslagen hebben overleefd.

 • mogelijk schadelijk tot 16 jaar
 • geweld
 • grof taalgebruik

Mr. Mercedes

 • 2019
 • Thriller
 • 3 Seizoenen

Een gestoorde moordenaar kwelt een gepensioneerde politierechercheur met een reeks van lugubere brieven en e-mailberichten. Dit dwingt de ex-rechercheur om op een persoonlijke kruistocht te gaan om de moordenaar achter tralies te krijgen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Al moet hij daarvoor de wet overtreden. Gebaseerd op de bestseller van Stephen King.

Acteurs
Brendan Gleeson
Harry Treadaway
Breeda Wool
Taal
Engels
Genre
Thriller