Terug

Pokémon Zon en Maan Ultra-Avonturen

  • 2018
  • Kinderserie
  • 1 Seizoen

NEDERLANDS GESPROKEN. Ash ontmoet in een droom de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala en doet hun een belofte.Lees meer

Genre
Kinderserie
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 21

Seizoen 21

Afl. 1: Een Droom Ontmoeting!

20 min

Nadat hij heeft gedroomd dat hij een belofte heeft gedaan aan de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala, wordt Ash maar moeilijk wakker. Onderweg naar school komt hij Tapu Koko tegen, die hem naar een vreemde kleine Pokémon leidt die eruit ziet als een wolk vol sterren.

Afl. 2: Zo Zie Je Ze, en Zo Zijn Ze Weer Weg!

20 min

De Pokémon School klas heeft vandaag boetseer les. Maar terwijl onze helden peinzen over verschillende Pokémon en plekken, verdwijnen ze een voor een.

Afl. 3: Misleidende Verschijningen!

20 min

Onze helden bezoeken Aether Paradise, onderdeel van de Aether stichting die wordt geleid door Lusamine, de moeder van Lillie. Er leven verschillende Pokémon in het reservaat, waaronder een groep Ditto die gevaccineerd moeten worden.

Afl. 4: Een Gemaskerde Waarschuwing!

20 min

Als Ash Lycanroc in bad doet, komen er per ongeluk wat vieze spetters op hem terecht, waardoor Lycanroc meteen in een driftbui uitbarst. Als onze held zich dan hardop afvraagt waar Gladion mee bezig zou zijn, brengt Nebby Ash en zijn vrienden naar hem toe.

Afl. 5: De Nacht van de Duizend Poses!

20 min

Onze helden hebben een slaapfeestje in Professor Kukui’s huis! Iedereen heeft het z’n zin, maar er zijn een paar minpuntjes...

Afl. 6: Missie: Herbeleving van een Herinnering!

20 min

Nadat Lillie per ongeluk Gladion ziet en oog in oog komt te staan met Silvally, is ze weer niet in staat Pokémon aan te raken - maar ze is vastbesloten om daar verandering in te brengen!

Afl. 7: Faba’s Wraak!

20 min

Lillie durft weer Pokémon aan te raken en terwijl onze helden dat vieren, is de ontaarde Faba vastbesloten zich te bewijzen tegenover Lusamine door een Ultra Beast op te roepen. Dit is dezelfde beast die Lillie jaren geleden heeft bedreigd.

Afl. 8: Een Familieaangelegenheid!

20 min

Onze helden zijn in shock nadat Lusamine door het Ultra Wormgat is verdwenen en ze willen haar graag terughalen. Maar Gladion houdt vol dat dit een familieaangelegenheid is en hij en Lillie gaan op eigen houtje op reddingsmissie.

Afl. 9: Legendarische Onthullingen!

20 min

Onze helden komen bij elkaar bij het Altaar van de Sunne, samen met alle vier de Eiland Beschermers van Alola. Lillie en Gladion vragen de Eiland Beschermers om hulp, omdat ze hun moeder, Lusamine willen redden. Zij is door het Ultra Beast door het Ultra Wormgat meegenomen.

Afl. 10: De Onwillige Redden!

20 min

Onze helden zijn door het Ultra Wormgat gegaan, maar als ze de gevangen Lusamine zien schrikken ze, omdat ze niks met hen te maken wil hebben! Het Ultra Beast heeft haar in z’n macht en Lillie, Ash en de rest van de vrienden willen haar redden. Hun Pokémon komen ook in actie, maar dat geldt ook voor Lusamine’s Pokémon, die ook door het Ultra Beast beheerst worden.

Afl. 11: 10 000 000 Redenen om te Vechten!

20 min

Onze helden vechten hard tegen een groep Pokémon die onder invloed van een Ultra Beast zijn en Lusamine verzet zich nog steeds tegen een redding. Wanneer Gladion beseft dat hun aanvallen niet zullen stoppen totdat het Ultra Beast verslagen is, stelt Ash voor om samen Z-moves te gebruiken.

Afl. 12: Het Nieuwe Avontuur van de Professoren!

20 min

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School, waar Lillie iedereen bedankt voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Later vraagt professor Kukui professor Burnet tijdens een strandwandeling ten huwelijk!

Afl. 13: Maak Slapende Pokémon Niet Wakker!

20 min

Onze helden zijn benieuwd naar de afkomst van Directeur Oak’s partner Komala. Nadat hij de leerlingen heeft verteld hoe ze elkaar hebben ontmoet, laat Samson hen Komala’s indrukwekkende vaardigheid zien, namelijk vechten in zijn slaap! Ze krijgen nog een lesje over slaap, wanneer Jigglypuff op de Pokémon School verschijnt!

Afl. 14: Een Nutteloze Pokédex!

20 min

Rotom Dex vindt het leuk om op het huis te passen, terwijl Ash en de professors boodschappen gaan doen. Maar er gebeurt een ramp als per abuis een wasmachine wordt geleverd en blijkt dat daar een Was Rotom in zit! Op een of andere manier belandt de Was Rotom in Ash’s Pokédex en Rotom Dex komt in de wasmachine terecht.

Afl. 15: Vechten Tegen de Tranen!

20 min

Na een dagje winkelen ontmoet Team Rocket de eerste liefde en Mentor van Mareanie, die nog steeds iets voelt voor zijn voormalige protégé. Vol jaloezie evolueert hij in een Toxapex en vergiftigt James.

Afl. 16: De Smaak van Bitter en Zoet!

20 min

Wanneer Harper en Sarah Lana vertellen dat een Pokémon ze heeft gered toen ze verdwaald waren in het bos, herinnert Mallow zich dat haar en Lana hetzelfde is overkomen toen zij klein waren. De twee vriendinnen besluiten dat het tijd is om die Pokémon met de bijnaam Opa van het Bos, te vinden en te bedanken.

Afl. 17: Een Voorsprong Krijgen op de Competitie!

20 min

Een tochtje naar de Lanakila Berg geeft onze helden de kans om te leren en groeien op een manier die ze zich niet konden voorstellen!

Afl. 18: Een Ultra Belangrijke Missie!

20 min

De verschijning van weer een Ultra Beast noodzaakt onze helden om een nieuwe rol op zich te nemen en in actie te komen!

Afl. 19: Je Ware Aard Tonen!

20 min

Een onverwachte ontmoeting met een sluwe bezoeker draait de wereld van Team Rocket op zijn kop!

Afl. 20: Alles op Alles Zetten!

20 min

De verschijning van een populair Alolan Gevechtsduo zorgt voor een verrassend vurige vastberadenheid!

Afl. 21: Kijk, Leer en Bewonder!

20 min

Een onverwacht bezoek van een oud-leerling van de Pokémon School, maakt een legendarische indruk op onze helden!

Afl. 22: Smashen met Schets!

20 min

Pokémon School oud-leerling Ilima, geeft onze helden les in een activiteit die hem na aan het hart ligt.

Afl. 23: Liefde Onder het Sterrenlicht!

20 min

Onze helden krijgen er een nieuw familielid bij en dat is in veel opzichten een onverwachte verrassing!

Afl. 24: In het Echte Leven Moet je Werken!

20 min

Zuster Joy is vandaag een beetje grieperig, maar de helden komen haar helpen!

Afl. 25: Ruimteschip, Ga Hemelhoog!

20 min

Een potentieel gevaar bedreigt de toekomst van de Alola regio, maar de Ultra Beschermers staan klaar en zijn bereid om in actie te komen!

Afl. 26: De Jonge Vlam Slaat Terug!

20 min

De familieboerderij van Kiawe dreigt verloren te gaan, maar onze helden kunnen de uitdaging aan!

Afl. 27: Lana Vangen!

20 min

Er zijn in Alola een hoop interessante Pokémon voor onze helden te ontdekken en degene die ze vandaag ontmoeten is geen uitzondering daarop!

Afl. 28: Op Zoek Naar een Z-Ring!

20 min

Team Rocket lijkt in een sleur te zitten, maar de oplossing kan van hogerop komen!

Afl. 29: Zuur Voor het Zoet!

20 min

Er wordt een grote bakwedstrijd in Alola gehouden en een verrassende deelnemer zal aan dit heerlijke spektakel meedoen!

Afl. 30: Beproevingen Zijn Niet Voor Watjes!

20 min

Een serie kleinere beproevingen leidt naar het doel van Ash, een grote beproeving.

Afl. 31: Een Soort van Luiheid!

20 min

Ash is vastbesloten om met Tapu Bulu te trainen en Tapu Bulu is vastbesloten om net zo onvoorspelbaar te zijn als altijd!

Afl. 32: Het Gevecht Overdragen!

20 min

Ash en Pikachu zijn helemaal klaar voor hun Oefengevecht-rematch tegen de Eiland-Kahuna, maar Nanu heeft een ander plan!

Afl. 33: De Ogen Worden Geopend!

20 min

De grote beproeving van Ash op Ula'ula eiland is in volle gang en de kahuna heeft veel speciale wendingen in petto voor het gevecht!

Afl. 34: Een Knaller van een Draai!

20 min

De Ultra Beschermers worden opnieuw opgeroepen, maar dit keer hebben ze het dubbel zo zwaar!

Afl. 35: De Wereld Overspoelen met Liefde!

20 min

Onze helden gaan sterren kijken, maar weten niet wat voor spectaculairs ze aan de nachtelijke hemel zullen zien!

Afl. 36: Niet Zwichten Onder Druk!

20 min

Een verrassende blijk van vastberadenheid leidt voor velen tot een goede afloop - in allerlei verschillende opzichten.

Afl. 37: Een Nieuwe Royal Ontbrandt!

20 min

De Koninklijke Gevechtskoepel zindert van de spanning, maar dit keer krijgt de Masked Royal wat hulp!

Afl. 38: Dans, Dans Revolutie/Evolutie!

20 min

Een spannende opdracht van de Pokémon School krijgt iedereen uit zijn stoel en op de vloer!

Afl. 39: Dommerd, de Leerlingen Zijn Gekrompen!

20 min

Wanneer Faba voor een dag professor is op de Pokémon School, laat een onverwachte gebeurtenis zien dat grote avonturen heel klein kunnen beginnen!

Afl. 40: De Vorm van de Toekomstige Liefde!

20 min

Onze helden hebben een ongelofelijk getalenteerde kunstenares ontmoet, maar er speelt meer tussen haar en haar partner dan je op het eerste gezicht zou denken.

Pokémon Zon en Maan Ultra-Avonturen

  • 2018
  • Kinderserie
  • 1 Seizoen

NEDERLANDS GESPROKEN. Ash ontmoet in een droom de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala en doet hun een belofte. Maar de volgende ochtend weet hij niet meer wat hij heeft beloofd! Kan de vreemde Pokémon Nebby zijn geheugen opfrissen? Ash en Pikachu gaan samen met hun nieuwe vrienden en de leerlingen van de Pokémon-school op onderzoek uit bij de Aether Foundation, want ze vertrouwen de stichting niet. Als Ash en zijn vrienden tegenover een geheimzinnige macht komen te staan, doen ze er alles aan om iedereen te beschermen.

Taal
Nederlands
Genre
Kinderserie