Mijn Kijklijst
Terug
 • mogelijk schadelijk tot 12 jaar
 • geweld
 • angst
 • grof taalgebruik

NCIS: Los Angeles

 • 2018
 • Misdaad
 • 10 Seizoenen

Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Seizoen 10 zie je vanaf 9 april.

Genre
Misdaad
Acteurs
Chris O'Donnell
LL Cool J
Linda Hunt
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10

Seizoen 6

Afl. 1: Deep Trouble (Part 2)

41 min

Callen en Sam zitten gevangen in een bewapende onderzeeër waarmee terroristen een vliegdekschip in San Diego willen aanvallen.

Afl. 2: Inelegant Heart

41 min

Het team van NCIS ontdekt dat de identiteit van een van hun leden betrokken is onthuld tijdens onderzoek naar de moord op een marine-aannemer die betrokken was bij de verkoop van geheime informatie. In Washington D.C. wordt onderzoek gedaan naar Hetty, terwijl afgezanten van het Ministerie van Justitie in Los Angeles arriveren om het team aan de tand te voelen.

Afl. 3: Praesidium

41 min

Het team van NCIS komt in actie om een van hun leden te beschermen. Alle teamleden worden ondertussen door vertegenwoordigers van het Ministerie ondervraagd. Nell gaat undercover als Hetty. Directeur Leon Vance deelt verontrustend nieuws met Hetty tijdens haar verblijf in Washington.

Afl. 4: The 3rd Choir

41 min

Wanneer het team van NCIS erachter komt dat iemand uit hun verleden het op een van hen heeft gemunt, proberen ze wanhopig de stad uit te kammen. Psycholoog Nate Getz brengt een bezoek aan Nell om haar te helpen met het verwerken van haar traumatische ervaring.

Afl. 5: Black Budget

41 min

Sam reist naar Mexico af om de enige overlevende van een schietpartij op het Ministerie van Defensie te vinden. De overige teamleden proberen het motief achter de schietpartij te achterhalen.

Afl. 6: SEAL Hunter

41 min

Wanneer Sam wordt gearresteerd voor de moord op een vrouw, zetten Callen en Granger alles op alles om zijn naam te zuiveren. Kensi en Deeks ontdekken een verband tussen het slachtoffer en oude bekende van Sam.

Afl. 7: Leipei

40 min

Wanneer een man door een drone wordt vermoord, ontdekt het team dat het slachtoffer banden had met een terroristische cel die een nieuwe aanslag in Los Angeles beraamt.

Afl. 8: The Grey Man

41 min

Kensi en Deeks gaan undercover om onderzoek te doen naar de moord op een dakloze man die ooit marinier en CIA-agent was. Zij ontdekken dat hij banden had met een Mexicaans drugskartel.

Afl. 9: Traitor

41 min

Granger wordt vergiftigd door de mol en Eric is een van de zeven verdachten. Hetty geeft bevel om het hele complex af te sluiten terwijl iedereen wordt ondervraagd.

Afl. 10: Reign Fall

41 min

Sam mijmert over zijn opvoeding en relatie met zijn vader terwijl het team onderzoek doet naar de moord op mariniers met zoons op militaire academies.

Afl. 11: Humbug

41 min

Het team doet onderzoek naar een inbraak bij een IT-beveiligingsbedrijf. Callen moet de plaats delict echter verlaten nadat Hetty onthult dat zijn vriendin Joelle een van de hoofdverdachten is. De leden van het team bespreken hun persoonlijke vakantieplannen.

Afl. 12: Spiral

41 min

Callen gaat undercover in de postkamer van een kantoorcomplex om onderzoek te doen naar een wapenhandelaar. Dan stormen terroristen het gebouw binnen en wordt hij in gijzeling genomen.

Afl. 13: In the Line of Duty

38 min

Nadat de Amerikaanse ambassadeur Nancy Kelly ternauwernood aan een terroristische aanval in het consulaat van de V.S. in Tunesië ontsnapt, worden Callen en Sam uitgezonden op een geheime en gevaarlijke missie om cruciaal bewijs op de plaats delict te verzamelen. Wanneer zij terugkeren, schakelt het team de hulp in van Kelly om de ontbrekende stukjes van de puzzel te vinden.

Afl. 14: Black Wind

41 min

Callen en Sam gaan undercover als eigenaars van een eetkraam in Mexico om de daders achter een vergiftiging met antrax te vinden voordat ze een biowapen maken.

Afl. 15: Forest for the Trees

39 min

Callen en Sam worden ontvoerd tijdens het natrekken van een anonieme tip over een vermiste NSA-agent. Wanneer het team hun verdwijning ontdekt, realiseert het zich dat de mannen mogelijk in een valstrik van terroristen zijn gevallen.

Afl. 16: Expiration Date

40 min

Tijdens een missie van Callen en Sam om een spion in de kraag te vatten die in opdracht van de CIA werkt, wordt Sam neergeschoten. Het team roept de hulp in van Thapa, de elitesoldaat uit Nepal uit hun verleden, om de schutter te vinden. Kensi en Deeks hebben hun eerste officiële ruzie.

Afl. 17: Savoir Faire

41 min

Tijdens een onderzoek naar de dood van een van drie Afghaanse soldaten die in de V.S. werden getraind ontdekt het team van NCIS dat er twee andere soldaten worden vermist. Ze moeten worden gevonden voordat ze door hun ontvoerders worden gedwongen om geheime militaire informatie prijs te geven. Sam is terug op het werk, maar het team maakt zich zorgen dat het te vroeg is. Callen realiseert zich dat hij bijzonder weinig gemeen heeft met zijn partner.

Afl. 18: Fighting Shadows

41 min

Drie FBI-agenten worden gedood tijdens een explosie na een succesvolle undercoveroperatie. Het team van NCIS gaat op zoek naar de dader. Deeks en Kensi realiseren zich dat het team weet heeft van hun relatie. Hetty werkt met Kensi en Sam samen en Deeks met Callen.

Afl. 19: Blaze of Glory

41 min

Wanneer een testraket wordt gehackt en een andere richting wordt opgestuurd, gaat het team van NCIS op zoek naar de groep hackers die verantwoordelijk voor de aanval was. Ze krijgen daarbij hulp van een jonge computerexpert die door Hetty is aangesteld.

Afl. 20: Rage

41 min

Callen en Sam gaan undercover en hervatten hun oude identiteiten als gevangene en bewaker om een ultrarechtse groep te infiltreren die naar verluid in het bezit is van een gestolen nucleair materiaal.

Afl. 21: Beacon

40 min

Callen en Sam zijn geschokt wanneer een oude bekende die naar hun weten het slachtoffer was van een recente moord, springlevend blijkt te zijn en hen om hulp vraagt.

Afl. 22: Field of Fire

39 min

Het team gaat op zoek naar een voormalige marinier en professionele sluipschutter die uit een veteranenziekenhuis is ontsnapt. Ze ontdekken dat hij banden heeft met de leider van een groep extremisten. De roept bij Kensi herinneringen op aan haar verleden als sluipschutter.

Afl. 23: Kolcheck, A.

41 min

Callen en Sam zoeken naar antwoorden wanneer ze dode bemanningsleden aantreffen van de vermiste olietanker die werd gebruikt voor de deal van Arkady met Rusland. Ze ontdekken dat Arkady een persoonlijke band met het schip had.

Afl. 24: Chernoff, K.

41 min

De zaak rond Arkady en zijn persoonlijke band met een olietanker voert Callen, Sam, Deeks en Kensi naar Moskou, waar ze verschillende undercoveridentiteiten moeten aannemen om hun verdachten te vinden.

 • mogelijk schadelijk tot 12 jaar
 • geweld
 • angst
 • grof taalgebruik

NCIS: Los Angeles

 • 2018
 • Misdaad
 • 10 Seizoenen

Het NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Seizoen 10 zie je vanaf 9 april.

Acteurs
Chris O'Donnell
LL Cool J
Linda Hunt
Taal
Engels
Genre
Misdaad