Terug

The Good Doctor

  • 2019
  • Drama
  • 3 Seizoenen

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Freddie Highmore
Nicholas Gonzalez
Antonia Thomas
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: Burnt Food

41 min

De jonge autistische arts Shaun Murphy verhuist naar San Jose om daar in een prestigieus ziekenhuis zijn specialisatie tot chirurg af te ronden. Een aantal van zijn nieuwe collega's is zeer sceptisch over zijn komst.

Afl. 2: Mount Rushmore

40 min

Shauns afwijkende gedrag leidt er al snel toe dat Shaun door dr. Neil Melendez op een zijspoor wordt gezet. Ondanks dat weet hij toch een cruciale bijdrage te leveren aan een diagnose.

Afl. 3: Oliver

39 min

Shaun en Claire worden op pad gestuurd om een donorlever op te halen. Door het slechte weer moeten ze flink improviseren om het orgaan op tijd in het ziekenhuis te krijgen.

Afl. 4: Pipes

40 min

Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. Shaun en Claire behandelen een 18-jarige pornoactrice.

Afl. 5: Point Three Percent

41 min

Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waardoor de hevige allergische reacties bij een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. Shaun behandelt een 12-jarige jongen die sprekend op zijn overleden broertje lijkt.

Afl. 6: Not Fake

41 min

Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht.

Afl. 7: 22 Steps

40 min

Melendez komt voor een uitdaging te staan als de ouders van een autistische patiënt weigeren om Shaun een operatie op hun zoon uit te laten voeren. Jared heeft moeite om een stervende man te overtuigen om een levensreddende pacemaker te accepteren.

Afl. 8: Apple

40 min

Shaun wordt aangewezen om een vrouw, die tijdens een roofoverval, waar hij getuige van was, neergeschoten werd, te behandelen. Claire komt in de problemen wanneer zij het oneens is met de behandeling van de racistische schutter.

Afl. 9: Intangibles

40 min

Shaun en Melendez moeten een team vormen om een op sterven liggende, Afrikaanse jongen, die een hartoperatie nodig heeft, te redden. Een verdwenen weefselmonster zorgt ervoor dat een jonge moeder wellicht een onnodige operatie ondergaat.

Afl. 10: Sacrifice

41 min

Shaun moet vechten om gehoord te worden als hij vermoedt dat Melendez een probleem van een patiënt over het hoofd ziet. Claire krijgt te maken met ongewenste intimiteiten van een alom gerespecteerde dokter.

Afl. 11: Islands: Part One

41 min

Shaun gaat met Lea op een onverwachte rondtrip. Melendez en Claire doen een riskante orgaantransplantatie bij een Siamese tweeling.

Afl. 12: Islands: Part Two

41 min

Shaun komt met een verrassende aankondiging na zijn rondrit met Lea. Een orgaantransplantatie bij een Siamese tweeling zorgt ervoor dat de moeder en het team chirurgen een moeilijke beslissing moeten nemen.

Afl. 13: Seven Reasons

40 min

Claire trekt de motieven van een vrouw, die weigert om haar man een levensreddende operatie te laten ondergaan, in twijfel. Shaun vermoedt dat de brandwonden die een patiënt aan zijn longen heeft het gevolg zijn van chemicaliën die gebruikt worden voor het maken van een bom.

Afl. 14: She

41 min

Shaun en Jared discussiëren over de behandeling van een twaalfjarige transgender die kanker heeft. Claire en een nieuwe, competitieve arts in opleiding moeten samenwerken om een alleenstaande vader te redden.

Afl. 15: Heartfelt

41 min

De operatie van een tiener met een hartafwijking zet Shaun en Dr. Morgan lijnrecht tegenover elkaar. Door zijn ervaring als politieagent twijfelt een nieuwe arts in opleiding aan de motieven van een moordenaar die zich heeft opgegeven als orgaandonor.

Afl. 16: Pain

40 min

Een verlamde man heeft opeens gevoel in zijn been, waardoor Melendez vermoedt dat hij weer zal kunnen lopen. Andrews moet een mislukte, cosmetische ingreep terugdraaien om het leven van een vrouw te redden.

Afl. 17: Smile

41 min

Wanneer aan het licht komt dat een patiënt een gestolen verzekeringspas gebruikt, zijn Claire en Morgan het oneens over hoe ze met hem om moeten gaan. Shaun ontwikkelt een band met een patiënte die zich klaarmaakt voor een operatie die ervoor zal zorgen dat ze voor het eerst zal kunnen lachen.

Afl. 18: More

41 min

Afgeleid door verontrustend nieuws over Glassman maakt Shaun een fout die het einde van zijn carrière kan betekenen.

The Good Doctor

  • 2019
  • Drama
  • 3 Seizoenen

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Acteurs
Freddie Highmore
Nicholas Gonzalez
Antonia Thomas
Taal
Engels
Genre
Drama