The Good Doctor

The Good Doctor

 • 2017

  Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy leidt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Freddie Highmore,
  Nicholas Gonzalez,
  Antonia Thomas
  Regisseur
  Michael Patrick Jann
  Taal
  Engels

  SEASON

  141 min
  Burnt Food

  De jonge autistische arts dr. Shaun Murphy verhuist naar San Jose om daar in een prestigieus ziekenhuis zijn specialisatie tot chirurg af te ronden. Een aantal van zijn nieuwe collega's is zeer sceptisch over zijn komst.

  240 min
  Mount Rushmore

  Shauns afwijkende gedrag leidt er al snel toe dat Shaun door dr. Neil Melendez op een zijspoor wordt gezet. Ondanks dat weet hij toch een cruciale bijdrage te leveren aan een diagnose.

  339 min
  Oliver

  Shaun en Claire worden op pad gestuurd om een donorlever op te halen. Door het slechte weer moeten ze flink improviseren om het orgaan op tijd in het ziekenhuis te krijgen.

  440 min
  Pipes

  Melendez neemt een groot risico om een moeder en haar ongeboren kind te redden. De reputatie van het ziekenhuis kan hierdoor ernstig worden geschaad. Shaun en Claire behandelen een 18-jarige pornoactrice.

  541 min
  Point Three Per...

  Melendez, Claire en Jared proberen te achterhalen waardoor de hevige allergische reacties bij een 60-jarige patiënt worden veroorzaakt. Shaun behandelt een 12-jarige jongen die sprekend op zijn overleden broertje lijkt.

  641 min
  Not Fake

  Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een extreem chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht.

  740 min
  22 Steps

  Melendez komt voor een uitdaging te staan als de ouders van een autistische patiënt weigeren om Shaun een operatie op hun zoon uit te laten voeren. Jared heeft moeite om een stervende man te overtuigen om een levensreddende pacemaker te accepteren.

  840 min
  Apple

  Shaun wordt aangewezen om een vrouw, die tijdens een roofoverval, waar hij getuige van was, neergeschoten werd, te behandelen. Claire komt in de problemen wanneer zij het oneens is met de behandeling van de racistische schutter.

  940 min
  Intangibles

  Shaun en Melendez moeten een team vormen om een op sterven liggende, Afrikaanse jongen, die een hartoperatie nodig heeft, te redden. Een verdwenen weefselmonster zorgt ervoor dat een jonge moeder wellicht een onnodige operatie ondergaat.

  1041 min
  Sacrifice

  Shaun moet vechten om gehoord te worden als hij vermoedt dat Melendez een probleem van een patiënt over het hoofd ziet. Claire krijgt te maken met ongewenste intimiteiten van een alom gerespecteerde dokter.

  1141 min
  Islands: Part O...

  Shaun gaat met Lea op een onverwachte rondtrip. Melendez en Claire doen een riskante orgaantransplantatie bij een Siamese tweeling.

  1241 min
  Islands: Part T...

  Shaun komt met een verrassende aankondiging na zijn rondrit met Lea. Een orgaantransplantatie bij een Siamese tweeling zorgt ervoor dat de moeder en het team chirurgen een moeilijke beslissing moeten nemen.