Mijn Kijklijst
Terug

Bull

  • 2018
  • Drama, Misdaad
  • 3 Seizoenen

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten.Lees meer

Genre
Drama, Misdaad
Acteurs
Michael Weatherly
Freddy Rodríguez
Geneva Carr
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: The Necklace

41 min

Dr. Jason Bull en zijn team worden ingehuurd door een miljonair om de juiste strategie voor de rechtszaak van zijn zoon te bedenken. De zoon is beschuldigd van moord op een meisje dat hij van school kent en waar hij seks mee heeft gehad.

Afl. 2: The Woman in 8D

41 min

Dr. Bull en zijn team moeten een nieuwe verdedigingsstrategie bedenken als blijkt dat de jury onbewust bevoordeeld is vanwege het feit dat hun cliënt een vrouw is. De vrouwelijk piloot wordt beschuldigd van nalatigheid, nadat ze met haar passagiersvliegtuig is gecrasht. Zij heeft als enige het ongeluk overleefd.

Afl. 3: Never Saw the Sign

40 min

Bull helpt een man die beschuldigd wordt van doodslag vanwege zijn betrokkenheid bij een auto-ongeluk. Bull ontdekt dat er een verband is tussen de rechtszaak van zijn cliënt en een corrupte ambtenaar van justitie die er zeer bij gebaat zou zijn als de cliënt wordt veroordeeld.

Afl. 4: Unambiguous

41 min

Bull en zijn team pakken een jury aan die een vooroordeel hebben tegen hun cliënt. Het gaat om een vrouw die verdacht wordt van de moord op een steratleet die zij publiekelijk van aanranding heeft beschuldigd. Benny komt tijdens deze rechtszaak oog in oog te staan met zijn ex-geliefde en mede-advocaat, Amanda, die hij sinds de breuk niet meer heeft gezien.

Afl. 5: Callisto

41 min

Bull en zijn team helpen een jonge vrouw die een patent op een medicijn aanvecht. Hiervoor moeten ze naar de kleine Texaanse stad Callisto reizen, de enige stad waar Bull in zijn loopbaan ooit een rechtszaak verloor.

Afl. 6: Just Tell the Truth

39 min

Als de ouders van een vermoorde socialite proberen Bull in te huren om de verloofde van hun dochter veroordeeld te krijgen, slaat Bull hun riante aanbod af. Hij kiest ervoor om de verloofde te helpen. Marissa, Cable en Danny proberen Chunk ervan te overtuigen dat ze onderzoek mogen doen naar de man waarmee hij op een date wil gaan.

Afl. 7: Bedside Manner

41 min

Bull moet een manier zien te vinden om het negatieve effect van de zelfingenomenheid van zijn cliënt, een chirurg die denkt dat hij God is, om te buigen. De man wordt beschuldigd van nalatigheid. Bull besluit dat Benny misschien niet sympathiek genoeg bij de jury zal overkomen en besluit een andere advocaat te kiezen.

Afl. 8: Light My Fire

38 min

Bull wordt met zijn verleden geconfronteerd als hij terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hij helpt een jonge man die beschuldigd wordt van brandstichting. De verdachte komt, net als Bull vroeger, uit een familie met een slechte reputatie.

Afl. 9: Too Perfect

41 min

Bull probeert zijn ex-vrouw te helpen in een rechtszaak over dood door schuld. Zijn inspanningen worden belemmerd door onopgeloste kwesties uit hun huwelijk, én haar langdurige breuk met haar broer.

Afl. 10: E.J.

41 min

Bull helpt CEO Ginny Bretton. Haar bedrijf wordt ervan beschuldigd een werknemer te hebben gedood met een zelfrijdende auto. Hij ontdekt dat zijn cliënt een groot geheim heeft, waarmee ze de rechtszaak zou kunnen ondermijnen.

Afl. 11: Teacher’s Pet

38 min

De advocaat Liberty Davis vraagt Bull om te adviseren in een zaak waarin ouders een civiele procedure zijn gestart tegen een lerares die een seksuele relatie had met hun zoon. Bulls verdedigingsstrategie krijgt een flinke deuk als de jongen partij kiest voor de lerares.

Afl. 12: Stockholm Syndrome

39 min

De vrouw van een man die door Danny's toedoen in de gevangenis is beland, laat een bom ontploffen op het kantoor van Trial Analyses Corporation. Vervolgens gijzelt ze het team en eist ze van Bull dat hij de onschuld van haar man bewijst.

Afl. 13: The Fall

40 min

Een professionele eSports- gamespeler is door zijn voormalige manager beschuldigd van het opzettelijk verliezen van een internationale kampioenswedstrijd. De speler klaagt de man aan voor smaad. Bulls strategie is te bewijzen dat zijn cliënt een dwangmatige winnaar is, die geestelijk niet in staat is om opzettelijk te verliezen.

Afl. 14: It's Classified

39 min

Bull en Benny verdedigen de klokkenluider en legeranalist Tamsin, die voor de krijgsraad moet verschijnen. Als Benny weigert om geredigeerde geheime staatsstukken te delen met zijn collega's, komt het onderlinge vertrouwen tussen hem en de rest van het team flink onder druk te staan.

Afl. 15: What's Your Number

40 min

Bull helpt justitie bij een rechtszaak die is aangespannen tegen de onroerendgoedmagnaat Andrew Withrow. Hierbij komt Bull opnieuw tegenover zijn rivale, Diana Lindsay, te staan. Bull komt erachter dat Withrow een psychopaat is, die vastbesloten is Diana te gebruiken om Bull tijdens het proces op de kast te jagen. Bulls wil om te winnen neemt hierdoor alleen maar toe.

Afl. 16: Free Fall

40 min

Een gouverneur en de mede-eigenaar van een skydivebedrijf komen tijdens een sprong om het leven. Bull helpt de broer van de mede-eigenaar bij een rechtszaak die is aangespannen door de weduwe van de gouverneur. In deze zaak komt Bull tegenover Liberty Davis te staan, die regelmatig met hem heeft samengewerkt.

Afl. 17: Name Game

40 min

Bull schiet geld voor om duizenden mensen te helpen een rechtszaak aan te spannen tegen een corrupte bank. Als hij deze zaak niet wint, is hij zijn bedrijf kwijt. Benny schaadt de zaak als hij wordt afgeleid door een aantrekkelijke cliënt én het feit dat hij een geheim heeft voor Bull.

Afl. 18: Make Me

40 min

Bull probeert tijdens een moordzaak te bewijzen dat zijn cliënt, Troy Dickerson, tijdelijk ontoerekeningsvatbaar was. Hij is ervan overtuigd dat Troy gehersenspoeld is in een spiritueel onderwijscentrum en daarom zijn vader heeft gedood. Danny en Chunk gaan undercover bij het onderwijscentrum om de dader te vinden die verantwoordelijk is voor Troys 'herprogrammering'.

Afl. 19: Dressed to Kill

39 min

De band tussen Bull en Chunk wordt zwaar op de proef gesteld als Bull de hoofdverdachte van de moord op Chunks modementor, Nella Wester, helpt. Nella was een model die het tot modeontwerper had geschopt. Ze is vermoord tijdens haar eigen modeshow.

Afl. 20: Bring It On

40 min

Bull helpt de topadvocaat Jules Caffrey, die aangeklaagd is voor de moord op zijn verloofde. Jules heeft een voorliefde voor een theatrale aanpak in de rechtszaal en Bull maakt hier handig gebruik van door hem zelf de verdediging te laten voeren.

Afl. 21: How to Dodge a Bullet

41 min

Bull maakt een deal met de topadvocaat J.P. Nunnelly om Benny te verdedigen. Benny wordt beschuldigd van wangedrag in een zaak die te maken heeft met zijn vorige baan bij een arrondissementsrechtbank.

Afl. 22: Dirty Little Secrets

41 min

Bull werkt de komende drie zaken samen met topadvocaat J.P. Nunnelly als tegenprestatie voor haar verdediging in Benny's rechtszaak. Ze krijgen ruzie over een cliënt, een cloudbedrijf dat een rechtszaak heeft aangespannen tegen de FBI vanwege de privacy van hun klantenbestand. De FBI geeft aan dat ze met behulp van deze data de bron van een terroristenaanval kunnen identificeren.

Afl. 23: Benevolent Deception

41 min

Bull en zijn team reizen met topadvocaat J.P. Nunnelly naar Miami om te werken aan een controversiële drugszaak. Zowel het leven van de cliënt als dat van de juryleden loopt gevaar.

Bull

  • 2018
  • Drama, Misdaad
  • 3 Seizoenen

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor.

Acteurs
Michael Weatherly
Freddy Rodríguez
Geneva Carr
Taal
Engels
Genre
Drama, Misdaad