Terug

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden.Lees meer

Genre
Thriller, Drama
Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 3

Afl. 1: Rewind

22 min

Na het vreugdevuur zijn Rowan en Elisia ervan overtuigd dat zij de ware identiteit van KingCobra kennen. Ze besluiten om de confrontatie met aan te gaan.

Afl. 2: Hellos and Goodbyes

22 min

De werelden van Rowan en Trevor komen in botsing wanneer ze interessant nieuws vernemen. Elisia blijft naar antwoorden zoeken rond de schietpartij waarvan Ash het slachtoffer werd.

Afl. 3: Promises

22 min

Tessa benadert Rowan in de hoop dat zij haar meer kan vertellen over de zelfmoord van Nicki. Rowan en Elisia komen meer te weten over een leider op het dark web die weleens een grotere bedreiging zou kunnen vormen dan KingCobra.

Afl. 4: Anonymous

21 min

De helden gaan naar de kostschool om meer te weten te komen over het verleden van Zoe. Elisia stuit op verontrustende informatie over de avond waarop Ash werd neergeschoten.

Afl. 5: Possessed

21 min

Trevor probeert Rowan te overtuigen om Brandon een nieuwe kans te geven. Elisia sluit een nieuwe vriendschap.

Afl. 6: Dead End

22 min

Elisia realiseert zich dat haar relatie met Ash op losse schroeven staat. Rowan ontmoet Alison en vertelt haar alles wat zij over de nieuwe bedreiging weet.

Afl. 7: Deep End

21 min

Tessa doet een beroep op Elisia wanneer zij zich realiseert dat ze mogelijk in groot gevaar is. Rowan en Trevor reageren op een cryptisch bericht dat hen naar een vreemde locatie leidt.

Afl. 8: Mirror Image

22 min

De meiden ondervragen Jai in een poging om erachter te komen wat zij verbergt.

Afl. 9: Upside Down

22 min

Ash gaat op zoek naar zijn zusje. Elisia en Rowan leren op de harde manier dat je de mensen die het dichtst bij je staan niet altijd kunt vertrouwen.

Afl. 10: Good Night

22 min

Na een huiveringwekkende confrontatie realiseren de meiden zich waar ze naar toe moeten om voor eens en altijd een einde aan hun perikelen te maken.

Afl. 11: See You Later

21 min

Rowan en Elisia worden wakker op een voor hen onbekende locatie en krijgen de harde les dat elk verhaal altijd twee kanten heeft.

Afl. 12: Surrender

21 min

Rowan en Elisia leren dat het luisteren naar vrienden wanneer je die nodig hebt en het inroepen van de hulp van je familie geen zwaktebod is, maar een teken van moed en kracht.

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden. You've Been T@gged is een hedendaagse thrillerserie die de huiveringwekkende risico's van het gebruik van social media in een wereld van anonimiteit laat zien.

Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels
Genre
Thriller, Drama