Terug

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden.Lees meer

Genre
Thriller, Drama
Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 2

Afl. 1: Resurrection

22 min

Rowan kan haar herinneringen aan de zelfmoord van Dunbar maar niet van zich afzetten. Ze is net als iedereen verbaasd om Hailey terug op school te zien. Rowan is op haar hoede nadat ze cryptische boodschappen ontvangt via de account van Monkeyman.

Afl. 2: Digging

21 min

De nieuwe klasgenote Zoe raakt tijdens de les bevriend met Rowan. Rowan vertelt Hailey en Elisia over de verdachte berichten die zij heeft ontvangen. Een onuitgenodigde groep mensen komt de auditie van Hailey voor het schooltoneelstuk bijwonen.

Afl. 3: Spotlight

21 min

Hailey leert haar nieuwe docent Hawk kennen. Rowan stuit op schokkende informatie rond de zelfmoord van Dunbar. Elisia wordt aangevallen in de Grot.

Afl. 4: Nicki

22 min

Rowan doorzoekt het huis van Brandon om bevestiging te vinden voor haar knagende vermoedens. Hawk probeert Hailey uit haar apathische staat te halen. De Zoo bedreigt een nieuw doelwit.

Afl. 5: Edit Tricks

22 min

Rowan, Elisia en Hailey ontmoeten Stinger, die onderzoek heeft gedaan naar de Zoo. Hailey wordt geconfronteerd met een schokkende video.

Afl. 6: Runaway

21 min

De Zoo vormt een steeds grotere bedreiging. Het wordt duidelijk dat ze zich niet zullen beperken tot het bang maken van mensen. De meiden beginnen zich af te vragen of ze niet de enigen zijn die berichten ontvangen.

Afl. 7: New Friends

21 min

Rowan wordt geplaagd door herinneringen aan de zelfmoord van Dunbar wanneer ze naar het huis van Nicki terugkeert en een logeerpartij een onverwachte wending neemt.

Afl. 8: Confrontation

22 min

Elisia begint te vermoeden dat Nicki wel eens het vierde doelwit zou kunnen zijn. Vreemde voorvallen lijken erop te wijzen dat het gedrag van bepaalde mensen door invloeden van buitenaf wordt bepaald.

Afl. 9: Chemistry

22 min

Nicki maakt schoon schip en vertelt wat zij al die tijd voor de meiden verborgen heeft gehouden. Rowan blijft gefocust. Terwijl nieuwe romances tot bloei komen ontvangt Elisia een bericht dat alles voorgoed verandert.

Afl. 10: Control

21 min

Rowan komt met een plan om KingCobra te slim af te zijn. Hiervoor moet iedereen zijn steentje bijdragen. De Zoo maakt het echter duidelijk dat zij zich niet laten verslaan in hun eigen spel.

Afl. 11: Kingcobra

21 min

Met de hulp van Hailey slaagt Rowan erin om een feest van de Zoo bij te wonen in een poging om KingCobra te vinden. Elisia wijkt van hun plan af en zorgt daarmee voor nieuwe problemen.

Afl. 12: Snaked

22 min

Rowan, Hailey en Elisia verkeren in onzekerheid over het lot van Ash en wonen een hartverscheurende begrafenis bij. Nu hun hoofdverdachte zich in hechtenis bevindt, genieten de meiden van een adempauze. Maar die is van korte duur...

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden. You've Been T@gged is een hedendaagse thrillerserie die de huiveringwekkende risico's van het gebruik van social media in een wereld van anonimiteit laat zien.

Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels
Genre
Thriller, Drama