Terug

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden.Lees meer

Genre
Thriller, Drama
Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: #Shotgun

22 min

Wanneer de voormalige hartsvriendinnen Rowan en Hailey worden getagged in een internetvideo waarin een moord te zien is, bundelen ze met tegenzin hun krachten om het derde getagde meisje te vinden, een buitenstaander genaamd Elisia. Is er sprake van een echte moord of gaat het om een zieke grap?

Afl. 2: #Realorfake

22 min

De mysterieuze Monkeyman nodigt de meiden uit om hem klokslag middernacht te ontmoeten. Brie, de zus van Rowan, ontdekt als ervaren hacker dat hij hen niet alleen aanwijzingen via sms stuurt, maar ook video's op internet achterlaat waaruit blijkt dat hij de meiden stalkt. Wanneer de virtuele bedreigingen escaleren en de grootste geheimen van de meiden worden onthuld, realiseren ze zich dat ze geen andere keuze hebben dan Monkeyman in een oud motel te ontmoeten.

Afl. 3: #Nameofthegame

22 min

Na een video van een gijzeling te hebben ontvangen, worden de meiden gedwongen om uit de openbaarheid te blijven totdat zij de identiteit van Monkeyman hebben achterhaald. Een race tegen de klok begint.

Afl. 4: #Rememberme

21 min

De meiden hebben geen andere keuze dan de hulp in te schakelen van de drugdealer Ash, de ex-vriend van Elisia. Ze bedenken een wanhopig plan om hun vriendin te redden nu het nog kan. Hailey ontvangt een dreigboodschap waaruit blijkt dat zij het volgende slachtoffer zal zijn.

Afl. 5: #Twoface

21 min

Hailey bezoekt Ash in de hoop dat dit haar zal kalmeren. Maar dan ontdekt zij dat Monkeyman echt is... en dodelijk. Wanneer hij de schoolraad bedreigt en er 48 uur zijn verstreken, brengen de meiden alle verdachten in kaart. Een daarvan blijkt zich in hun midden op te houden...

Afl. 6: #Underpressure

21 min

De meiden moeten de schoolraad een halt toeroepen voordat Monkeyman de kans krijgt om iemand iets aan te doen. Als wraakactie onthult Monkeyman enkele van hun grootste geheimen.

Afl. 7: #Yourturn

21 min

De meiden komen steeds dichter bij de identiteit van Monkeyman, maar moeten daar een prijs voor betalen. De uitgeputte Rowan krijgt tot haar schok te horen dat zij het volgende slachtoffer zal zijn. De meiden beginnen te begrijpen waarom Monkeyman achter hen aanzit. Maar dan ontvangen ze een kapotte harde schijf die iets onthult wat zij nooit hadden verwacht.

Afl. 8: #Monkeyman

21 min

De groep gaat naar het grote feest op de laatste avond van de countdown. De stukjes van de puzzel vallen op hun plaats en de waarheid wordt onthuld, maar niet iedereen brengt het er levend vanaf.

You've Been T@gged

  • 2018
  • Thriller, Drama
  • 3 Seizoenen

De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden. You've Been T@gged is een hedendaagse thrillerserie die de huiveringwekkende risico's van het gebruik van social media in een wereld van anonimiteit laat zien.

Acteurs
Lia Marie Johnson
Lulu Antariksa
Katelyn Nacon
Taal
Engels
Genre
Thriller, Drama