Mijn Kijklijst
Terug

Uitstel van Executie

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin een team van specialisten mensen te hulp schiet die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.Lees meer

Acteurs
Martijn Krabbé
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 10
  2. Seizoen 11
  3. Seizoen 12

Seizoen 10

Aflevering 1

42 min

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis is compleet verwaarloosd door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. De hypotheekverstrekker klopt nu bij Judith aan.

Aflevering 2

41 min

Vijf jaar geleden verhuisden Niki en haar man, ondernemer Johan, naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard. Sindsdien stapelen de schulden zich op.

Aflevering 3

42 min

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Inmiddels is hij gescheiden en heeft hij geen baan meer, waardoor hij ook geen inkomsten meer heeft. Hij moet nu noodgedwongen zijn huis verkopen.

Aflevering 4

43 min

Na een lange relatie komt Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Dat zorgt voor veel stress.

Aflevering 5

43 min

Na een zware periode kan Maarten samen met zijn gezin weer positief naar de toekomst kijken. Maar dan blijkt hij kanker te hebben. Omdat Maarten niet meer kan werken, moet het huis noodgedwongen worden verkocht.

Aflevering 7

42 min

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

Aflevering 8

42 min

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan.

Uitstel van Executie

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin een team van specialisten mensen te hulp schiet die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om deze mensen weer licht in die donkere tunnel te bieden.

Acteurs
Martijn Krabbé
Taal
Nederlands