Guidance

Guidance

 • 2017

  De dramaserie Guidance volgt de gecompliceerde relaties tussen een schooldecaan en haar studenten, die het talent hebben om in serieuze problemen te raken.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Erica Dasher,
  Michelle Trachtenberg,
  Olivia Gonzales
  Regisseur
  Julian Higgins
  Taal
  Engels

  Seizoen

  121 min
  The Pictures

  Er circuleren aanstootgevende foto's van Miriam onder de scholieren. Miriam probeert samen met oude én nieuwe vrienden uit te zoeken wie de boosdoener is. Schooldecaan Anna heeft zo haar eigen methodes om achter de waarheid te komen.

  221 min
  The Secrets

  Er staat steeds meer op het spel en Anna doet haar best om het fotoschandaal in te dammen. Ze ontdekt nieuwe informatie. Anna en Miriam worden door Julliard overrompeld.

  321 min
  The Suspects

  Miriam is openhartig tegen Anna. Chip onthult wat er op de avond van de foto's echt is gebeurd. Het valt Anna op dat Roger zich verdacht gedraagt.

  421 min
  The Power of Pe...

  Miriam wordt door het fotoschandaal op school en in de social media nog populairder. Anna doet onderzoek naar een microfoon die ze in haar kantoor heeft gevonden. Ze krijgt een verrassend telefoontje van meneer Worth.

  521 min
  The Rumors

  Bridget vertelt wat de oorzaak is van haar problematische relatie met Miriam. Met de hulp van Linz en Roger heeft Anna een lijst van aanwijzingen kunnen samenstellen en mogelijk een nieuw motief gevonden.

  621 min
  The Guilty One

  Roger legt uit wat zijn werkrelatie met Miriams vader inhoudt. Chip moet de mogelijkheid van een serieuze aanklacht onder ogen zien. Anna realiseert zich dat de hoofdverdachte zich al die tijd recht onder haar neus bevond.