Terug

Guidance

  • 2017
  • Drama
  • 3 Seizoenen

De dramaserie Guidance volgt de gecompliceerde relaties tussen een schooldecaan en haar studenten, die het talent hebben om in serieuze problemen te raken.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Erica Dasher
Michelle Trachtenberg
Olivia Gonzales
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: The Pictures

21 min

Er circuleren aanstootgevende foto's van Miriam onder de scholieren. Miriam probeert samen met oude én nieuwe vrienden uit te zoeken wie de boosdoener is. Schooldecaan Anna heeft zo haar eigen methodes om achter de waarheid te komen.

Afl. 2: The Secrets

21 min

Er staat steeds meer op het spel en Anna doet haar best om het fotoschandaal in te dammen. Ze ontdekt nieuwe informatie. Anna en Miriam worden door Julliard overrompeld.

Afl. 3: The Suspects

21 min

Miriam is openhartig tegen Anna. Chip onthult wat er op de avond van de foto's echt is gebeurd. Het valt Anna op dat Roger zich verdacht gedraagt.

Afl. 4: The Power of Persuasion

21 min

Miriam wordt door het fotoschandaal op school en in de social media nog populairder. Anna doet onderzoek naar een microfoon die ze in haar kantoor heeft gevonden. Ze krijgt een verrassend telefoontje van meneer Worth.

Afl. 5: The Rumors

21 min

Bridget vertelt wat de oorzaak is van haar problematische relatie met Miriam. Met de hulp van Linz en Roger heeft Anna een lijst van aanwijzingen kunnen samenstellen en mogelijk een nieuw motief gevonden.

Afl. 6: The Guilty One

21 min

Roger legt uit wat zijn werkrelatie met Miriams vader inhoudt. Chip moet de mogelijkheid van een serieuze aanklacht onder ogen zien. Anna realiseert zich dat de hoofdverdachte zich al die tijd recht onder haar neus bevond.

Guidance

  • 2017
  • Drama
  • 3 Seizoenen

De dramaserie Guidance volgt de gecompliceerde relaties tussen een schooldecaan en haar studenten, die het talent hebben om in serieuze problemen te raken. In het eerste seizoen volgen we schooldecaan Anna die erachter moet zien te komen wie de aanstootgevende foto's heeft verspreid van het mooiste meisje van de school. In seizoen twee start decaan Alana een onderzoek waardoor allerlei schoolgeheimen aan het licht komen en decaan Katina moet in het derde seizoen haar leerlingen bijstaan na de dood van een van hen.

Acteurs
Erica Dasher
Michelle Trachtenberg
Olivia Gonzales
Taal
Engels
Genre
Drama