Terug

Pokémon Indigo League

  • 1998
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

NEDERLANDS GESPROKEN.Lees meer

Genre
Kinderserie
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Pokémon, Ik Kies Jou!

21 min

Ash Ketchum, een tienjarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon! Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak is een zeer eigenzinnige Pikachu!

Afl. 2: Pokémon Noodgeval!

21 min

Ash snelt naar Viridian City met zijn gewonde Pikachu, waar hij Jessie, James en Meowth ontmoet van Team Rocket, evenals Misty, die boos is op Ash omdat hij haar fiets heeft gesloopt.

Afl. 3: Ash Vangt een Pokémon!

21 min

Ash ontdekt en vangt zijn eerste Pokémon! Hoewel hij opgewonden is, is Misty vol afschuw over zijn nieuwe Insectsoort Pokémon vriend.

Afl. 4: De Samoerai-uitdaging

21 min

Tijdens een confrontatie met een Metapod, worden Ash en Samurai aangevallen door een zwerm boze Beedrill. Ash vlucht en laat zijn Metapod achter, die kwaad op hem is omdat hij hem in de steek heeft gelaten.

Afl. 5: Krachtmeting in Pewter City

21 min

Ash daagt Brock, de Gym Leader van de Pewter City Gym uit, maar zelfs Pikachu maakt geen schijn van kans tegen de Steensoort Pokémon van Brock. Met hulp van de mysterieuze Flint, traint Ash hard voor een herkansing.

Afl. 6: Clefairy en de Moon Stone

21 min

Een wetenschapper leidt Ash en zijn vrienden diep Mount Moon in, om de veelbesproken Maansteen te vinden waarvan wordt gezegd dat hij de kracht van Pokémon kan laten toenemen.

Afl. 7: De Waterbloemen van Cerulean City

21 min

Ash strijdt voor de Cascade Badge in Cerulean City, maar om een of andere reden wil Misty niet met hem meedoen.

Afl. 8: Op Weg naar het Pokémon Kampioenschap

21 min

Met zijn tweede badge op zak vertrekt Ash naar Vermillion City. Onderweg hoort hij over AJ, een Trainer die op het punt staat om honderd overwinningen op rij te behalen. Vol vertrouwen daagt Ash deze geduchte Trainer uit.

Afl. 9: Een Harde Leerschool

21 min

Ash ontmoet een paar leerlingen die hun klasgenoot Joe pesten. Joe is ervan overtuigd dat het pesten noodzakelijk is om sterk genoeg te worden om te kunnen slagen. Ash is het niet met hem eens.

Afl. 10: Bulbasaur en de Verborgen Stad

21 min

Onze helden zijn hopeloos verdwaald en komen aan bij een dorp dat niet op de kaart staat. Deze stille plek wordt bevolkt door Pokémon die tijdens gevechten gewond zijn geraakt of zijn achtergelaten door hun Trainers.

Afl. 11: Charmander, de Verlaten Pokémon

21 min

Terwijl onze helden snel verder gaan naar Vermillion City, ontmoeten ze een gewonde Charmander die bovenop een steen zit op een bergpas. Later komen ze erachter waarom hij daar zit te wachten.

Afl. 12: Opzij voor de Squirtle Bende

21 min

Ash en zijn vrienden lopen over een pad en vallen in een kuil die gegraven is door een groep ondeugende Squirtle. Waarom vormt de Squirtle Ploeg zo'n bedreiging voor de plaatselijke bevolking?

Afl. 13: Mysterie in de Vuurtoren

21 min

De groep wacht op Bill, een Pokémon onderzoeker die in zijn vuurtoren wacht op de komst van een zeer speciale Pokémon die nog nooit door mensen is gezien. Zou zo'n Pokémon werkelijk bestaan?

Afl. 14: Een Schokkende Uitdaging

21 min

Ash wil dolgraag weer een badge verdienen en daagt Lt. Surge uit. Pikachu begint het gevecht wijfelend en ontdekt dan dat zijn tegenstander een Raichu is, een woeste en zeer sterke Pokémon en de geevolueerde vorm van Pikachu!

Afl. 15: Gevecht aan Boord van de St. Anne

21 min

Ash en zijn vrienden gaan aan boord van het cruiseschip St. Anne, met kaartjes die zij van Jessie en James in vermomming hebben gekregen. Hun nieuwste plan is Pokémon Trainers het schip op te lokken en hun Pokémon te stelen.

Afl. 16: Pokémon Schipbreuk

21 min

Een krachtige storm dwingt iedereen behalve Team Rocket en onze helden om de zinkende St. Anne te verlaten. Ash, Brock en Misty zijn gedwongen om samen te werken met hun vijanden om zich te redden uit deze netelige situatie.

Afl. 17: Het Eiland van de Reuze Pokémon

21 min

Terwijl onze helden en Team Rocket tegen alle verwachtingen in de zinkende St. Anne weten te overleven, belanden zij opnieuw in een gevaarlijke situatie als ze worden aangevallen door de Pokémon Gyarados.

Afl. 18: Tentacool en Tentacruel

21 min

Als een groep Tentacool zich bemoeit met de constructie van een hotel, looft een vrouw een beloning uit aan degene die ze kan stoppen. Onze helden moeten in actie komen als de streek van Team Rocket jammerlijk mislukt.

Afl. 19: De Geest van Maiden's Peak

21 min

Onze helden komen aan in een kleine havenstad, waar net een zomerfestival gevierd wordt. Om bij te komen van hun zware reis, besluiten Ash en zijn vrienden om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten.

Afl. 20: Vaarwel Butterfree

21 min

Als onze helden een groep Butterfree boven zee ziet vliegen, besluit Ash om zijn eigen Butterfree vrij te laten. Hij wordt eerst afgewezen, maar zal de Butterfree van Ash het hart van zijn roze geliefde weten te stelen?

Afl. 21: Abra en de Uitzonderlijke Krachtmeting

21 min

De groep komt eindelijk aan in Saffron City, waar een jong meisje met haar paranormale krachten de leiding heeft over een Pokémon Gym. Als Ash Gym Leader Sabrina verslaat, zal hij zijn vierde Gym Badge verdienen.

Afl. 22: De Toren der Verschikking

21 min

Nadat hij door Sabrina verslagen is, realiseert Ash zich dat hij een Spooksoort Pokémon moet vangen om de geweldige Psycho soort Pokémon van de Saffron Gym Leader te kunnen verslaan.

Afl. 23: De Strijd tussen Haunter en Kadabra

21 min

Ash verlaat Pokémon Tower met een Haunter en keert terug naar Saffron City met maar een doel: een Gym Badge winnen van de sterke Psychosoort Gym Leader Sabrina!

Afl. 24: Primeape Wordt Stapelgek

21 min

Als Ash probeert een wilde Mankey te vangen, verliest die zijn zelfbeheersing en gebruikt Afranseling tegen de hele groep. En hij steelt de pet van Ash! Kan Ash deze vechtlustige Pokémon tot bedaren brengen?

Afl. 25: Pokémon Geur-rukkelijk

21 min

Nadat hij het parfum van Gym Leader Erika in een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash veel moeite doen om toegang te krijgen tot de Celadon Gym, laat staan om geschikt bevonden te worden om haar uit te mogen dagen.

Afl. 26: De Slaapgolven van Hypno

21 min

Agent Jenny heeft het over mysterieuze slaapgolf in de omgeving. Onze helden vermoeden een verband met de vermissing van vele kinderen de laatste tijd en het feit dat de Pokémon in het Pokémon Center niet beter worden.

Afl. 27: De Allernieuwste Mode

21 min

Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon Fokkers vanwege de Pokémon schoonheidssalons die daar zijn.

Afl. 28: De Vecht Pokémon

21 min

Buiten Fuchsia City komen onze helden Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. Ash probeert tegen hem te vechten, maar hij en Pikachu worden snel verslagen. Wie is de mysterieuze Trainer van deze buitengewone Hitmonchan?

Afl. 29: Vonkenregen van Magnemite

21 min

Als Gringey City door een stroomuitval in het duister gehuld is, gaan Ash en zijn vrienden naar de nabij gelegen energiecentrale, waar ze Magnemite vinden en een groep Grimer. Zijn zij verantwoordelijk voor de stroomuitval?

Afl. 30: Daar Heb Je de Diglett!

21 min

Ash, Brock, Misty en Pikachu zijn hoog in de bergen verdwaald. Wanneer ze verder gaan over een moeilijk begaanbaar pad dat niet op de kaart staat, horen zij plotseling een harde explosie!

Afl. 31: De Ninja Poké-Demonstratie

21 min

Onderweg naar zijn volgende Gym gevecht uitdaging maar kennelijk verdwaald, komen Ash en zijn vrienden bij een enorm landhuis dat een verbogen schuilplaats van een ninja blijkt te zijn. Zou dit de Fuchsia Gym kunnen zijn?

Afl. 32: De Vuurpokémon Atleet

21 min

Kan Ash, die de gewonde Lara vervangt, haar vurige Ponyta de baas en die leiden naar een overwinning bij de jaarlijkse race?

Afl. 33: Het Kangaskhan Kind

21 min

Onze helden gaan met Agent Jenny mee naar het bos, vastbesloten om een stel stropers te pakken. Al snel ontdekken ze een jonge knul temidden van een troep Kangaskhan. Hij heet Tommy en niemand kent het geheim van zijn jeugd.

Afl. 34: De Brug Fietsbende

21 min

Nadat ze bij een enorm lange brug zijn aangekomen die alleen maar overgestoken kan worden per fiets, zorgt de opdracht om een medicijn af te leveren ervoor dat Ash en zijn vrienden bij Sunnytown aankomen.

Afl. 35: Het Geheimzinnige Landhuis

21 min

Door een plotselinge regenbui moeten onze helden snel schuilen. Vol tegenzin slepen Misty, Ash en Brock zich naar een huisje, waar ze meteen het gevoel hebben niet alleen te zijn.

Afl. 36: Het Afscheid van Pikachu

21 min

Onze helden ontdekken een groep wilde Pikachu en hoewel die eerst bang lijkt te zijn voor de indringer, mogen ze de Pikachu van Ash uiteindelijk graag. Hoe is het voor Pikachu om andere soortgenoten in het wild te zien?

Afl. 37: De Strijdende Eevee Broers

21 min

Ash en zijn vrienden komen terecht bij een tuinfeest waar Trainers van Pokémon zijn die evolueren door het gebruik van Evolutie stenen. Misschien kunnen ze hier de Trainer vinden van de Eevee die schijnbaar achtergelaten is?

Afl. 38: Wakker Worden Snorlax!

21 min

Onze hongerige helden komen aan in een klein dorp. In ruil voor een maaltijd, stemmen Ash, Brock en Misty erin toe om te onderzoeken waarom de rivier drooggevallen is waardoor de oogst is vernield.

Afl. 39: Nieuwe Uitdagingen in Dark City

21 min

We treffen onze helden aan vlakbij Dark City, dat verlaten blijkt te zijn. Zelfs middenop de dag is er niemand op straat. Waardoor is deze plaats zo uitgestorven?

Afl. 40: Op de Loop voor de Exeggutor Bende

21 min

Ash is hard aan het werk en gaat zelfs in de voorjaarsvakantie door met zijn strakke trainingsschema, totdat onze helden ontdekken dat er een kermis in de buurt is! Ash, Misty en Brock delen al snel in de feestvreugde.

Afl. 41: Het Probleem met Paras

21 min

Team Rocket maakt nog steeds jacht op onze helden en staat klaar om weer een poging te doen om Pikachu te vangen, totdat het noodlot toeslaat! Het wordt al snel duidelijk dat Meowth ziek wordt.

Afl. 42: Het lied van Jigglypuff

21 min

Misty zet het idee om Jigglypuff te vangen even uit het hoofd en belooft dat ze een oplossing zal vinden voor het zangprobleem van deze Pokémon!

Afl. 43: Aanval van de Prehistorische Pokémon

21 min

Volgens Gary, de rivaal van Ash, zijn er in de buurt fossielen van uitgestorven Pokémon ontdekt waardoor er een enorme fossielenjacht is ontstaan. Ash doet mee aan de opgravingen en ziet het als een kans om Gary te verslaan.

Afl. 44: Een Riskante Operatie

21 min

Ash slaapt vredig totdat hij door Brock en Misty wordt gewekt met alarmerend nieuws: er is iets mis met de stem van Pikachu! Bezorgd rent Ash met Pikachu naar het dichstbijzijnde Pokémon Center.

Afl. 45: De Bruiloft!

21 min

Terwijl onze helden door het landschap lopen, zien ze een poster hangen van iemand die vermist wordt met een zeer bekend gezicht: hij lijkt precies op James van Team Rocket! Is hij werkelijk degene op de poster?

Afl. 46: De Pokémon Dief

21 min

Onze helden praten over het gerucht dat er een zeldzame wilde Farfetch'd gezien is in de buurt. Ash en Misty willen hem beide dolgraag vangen en krijgen al snel de kans als de Pokémon opduikt!

Afl. 47: Voor Wie is Togepi?

21 min

Bij het verlaten van het Pokémon Center, gissen onze helden naar wat er uit het Pokémon Ei van Ash zal komen. Vlabij zit Team Rocket te broeden op een nieuw gewaagd plan om het ei in te pikken.

Afl. 48: De Geheimzinnige Tuin van Bulbasaur

21 min

Tijdens een gevecht met een Rhyhorn, begint de bol op de rug van Bulbasaur te gloeien. Ash brengt hem meteen naar een Pokémon Center, waar ze ontdekken dat Bulbasaur niet ziek is, maar op het punt staat om te gaan evolueren!

Afl. 49: De Zaak van de K-9 Eenheid!

21 min

Onderweg naar Cinnabar Island, gaan onze helden met Agent Jenny en de Growlithe die bij de politie werkt, mee voor een speciale training, waarbij ze de vechttechnieken van Pikachu hopen te verbeteren.

Afl. 50: Pokémon Paparazzi

21 min

Tijdens een korte lunchpauze, ontmoeten Ash en zijn vrienden Todd Snap, een Pokémon fotograaf die probeert om een perfect plaatje te schieten van Pikachu.

Afl. 51: Het Pittige Pokémon Examen

21 min

Ash beseft dat hij al een tijdje geen Gym Badges meer heeft gewonnen, en doet mee aan het Pokémon League Toelatingsexamen, een mooie kans om te bewijzen dat hij alles in zich heeft om Pokémon Meester te worden!

Afl. 52: Het Geheimzinnige Fokcenter

21 min

Ash en de rest besluiten om een Fok centrum te bezoeken dat ze in een reclame hebben gezien. Het centrum blijkt een dekmantel voor een duivels plan van de Team Rocket leden Butch en Cassidy, oude rivalen van Jessie en James!

Pokémon Indigo League

  • 1998
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

NEDERLANDS GESPROKEN. Het is de tiende verjaardag van Ash Ketchum en hij gaat doen wat vele tienjarigen in de Kanto regio doen; een Pokémon Trainer worden! Alles loopt anders dan verwacht en hij krijgt uiteindelijk een Pikachu in plaats van een van de gebruikelijke eerste partner Pokémon en het blijkt veel lastiger te zijn om Gym badges te winnen dan hij dacht.

Taal
Nederlands
Genre
Kinderserie