Mijn Kijklijst
Terug

Zac and Mia

  • 2018
  • Romantiek, Drama
  • 2 Seizoenen

Zac Meijer is de enige tiener op de afdeling oncologie, totdat de aantrekkelijke tiener Mia Philips in de kamer naast de zijne komt te liggen. De twee hebben niets met elkaar gemeen, behalve hun ziekte. Zac accepteert de realiteit, maar Mia weigert die onder ogen te zien.Lees meer

Genre
Romantiek, Drama
Acteurs
Anne Winters
Kian Lawley
Tory Devon Smith
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: X Factor

21 min

Zac beleeft een eentonige periode in quarantaine op de afdeling oncologie. Hij is aangenaam verrast als Mia, zijn nieuwe buur, totaal anders blijkt te zijn dan hij had verwacht. Hij doet er alles aan om een glimlach op haar gezicht te toveren.

Afl. 2: Friend Quest

22 min

Zacs beste vriend, Cam, verrast Zac met een bezoek. Hierdoor staat Zac meteen weer met beide benen op de grond. Aan de andere kant van de muur luistert Mia aandachtig naar de stem achter het middernachtelijke slaapliedje.

Afl. 3: Starboy

22 min

Op het moment dat het contact tussen Zac en Mia beter wordt, mag Zac een wens doen van de stichting Doe Een Wens. Later op de dag neemt een videochat met Mia een onverwachte wending.

Afl. 4: Thera-Flu

21 min

Zac krijgt te maken met de lichamelijke gevolgen van zijn impulsieve keuze. Hij komt door zijn hoge koorts in een droomtoestand waarin hij Mia volgt tijdens een spirituele reis.

Afl. 5: Give/Take

21 min

Zac krijgt verpletterend nieuws op zijn 18e verjaardag. Mia blijft haar schoolfeest belangrijker vinden dan haar gezondheid. Door een plotselinge gebeurtenis beseft Mia dat het tijd is om eerst eens aan een ander te denken in plaats van aan zichzelf.

Afl. 6: Last Dance

22 min

De dag dat Zac ontslagen wordt uit het ziekenhuis neemt een wending die niemand zag aankomen. Mia begint zich eindelijk in haar nieuwe werkelijkheid te verdiepen. Zac krijgt duidelijkheid over zijn 'Doe een wens'.

Zac and Mia

  • 2018
  • Romantiek, Drama
  • 2 Seizoenen

Zac Meijer is de enige tiener op de afdeling oncologie, totdat de aantrekkelijke tiener Mia Philips in de kamer naast de zijne komt te liggen. De twee hebben niets met elkaar gemeen, behalve hun ziekte. Zac accepteert de realiteit, maar Mia weigert die onder ogen te zien. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee.

Acteurs
Anne Winters
Kian Lawley
Tory Devon Smith
Taal
Engels
Genre
Romantiek, Drama