The Girlfriend Experience

The Girlfriend Experience

 • 2017

  Het tweede seizoen van The Girlfriend Experience bestaat uit twee aparte verhaallijnen, elke week komt van beide verhaallijnen één nieuwe aflevering beschikbaar. The Girlfriend Experience verkent de relaties tussen escortdames en hun klanten, die zij veel meer bieden dan alleen seks.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Lodge Kerrigan,
  Riley Keough,
  Paul Sparks,
  Mary Lynn Rajskub
  Taal
  Engels

  Seizoen

  126 min
  Entry

  Rechtenstudente Christine Reade weet een stageplek bij een prestigieus advocatenbureau in Chicago te bemachtigen. Haar prioriteiten veranderen echter wanneer een klasgenote haar introduceert in de wereld van transactionele relaties.

  227 min
  A Friend

  Christine begint een dubbel leven te leiden: ’s avonds is ze actief als aanbieder van een 'girlfriend experience', en overdag als carrièretijger bij een advocatenbureau.

  326 min
  Retention

  Christine begint zich zorgen te maken over de mate van controle die Jacqueline over haar uitoefent en confronteert haar daarmee. David vraagt Erin hem te helpen om een topklant van het advocatenbureau te behouden.

  427 min
  Crossing The Li...

  Christine moet allerlei bordjes draaiende houden: haar stageplek, haar rechtenstudie en het groeiende aantal girlfriend experience-klanten. Tijdens het jaarlijkse feest van David bemerkt ze dat er sprake is van spanningen en conflict tussen de partners van het advocatenbureau.

  527 min
  Insurance

  Wanneer een klant overlijdt, dreigt de geheime identiteit van Christine aan het licht te komen.

  625 min
  Boundaries

  Christine en een nieuwe klant worden steeds intiemer. Hierdoor beginnen de grenzen tussen werk en privé te vervagen. David krijgt te horen dat hij tot managing partner is benoemd.

  726 min
  Access

  Christine neemt maatregelen om verdere inmenging door Jack te voorkomen, maar krijgt al snel met een nieuw probleem uit een onverwachte hoek te maken.

  824 min
  Provocation

  Christine zint op wraak en zet de aanval in op het advocatenbureau.

  925 min
  Blindsided

  De twee werelden waarin Christine verkeert komen met elkaar in botsing. Ze moet alles op alles zetten om meester over de situatie te blijven.

  1027 min
  Available

  Na haar vernederende ervaring bij het advocatenbureau omarmt Christine haar carrière als aanbieder van girlfriend experience-diensten.

  1126 min
  Fabrication

  Christine zet de tegenaanval in en probeert een schikking met het advocatenbureau af te dwingen. Daarnaast verkent ze mogelijkheden om haar girlfriend experience-klanten op een meer anonieme manier te bedienen.

  1225 min
  Home

  Christine keert terug naar haar ouderlijk huis vanwege het 30-jarige huwelijk van haar ouders. Die zijn niet onverdeeld blij met haar komst.

  1327 min
  Separation

  Christine heeft alle touwtjes in handen als aanbieder van girlfriend experience-diensten.