The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

 • 2018

  In het tweede seizoen heeft de zwangere Offred er alles voor over om haar toekomstige kind te behoeden voor de dystopische gruwelijkheden van het totalitaire regime in Gilead. Zij en haar lotgenoten vechten tegen de doctrine 'Gilead zit in je' van tante Lydia, of gaan eraan ten onder.

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Kari Skogland,
  Elisabeth Moss,
  Yvonne Strahovski,
  Max Minghella
  Taal
  Engels

  Seizoen

  155 min
  Offred

  Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen in de totalitaire republiek Gilead. Deze maken deel uit van een kaste genaamd 'dienstmaagden'. Offred moet alles op alles zetten om overleven als draagmoeder voor een machtige commandant en zijn haatdragende vrouw.

  244 min
  Birth Day

  Offred en haar mede-dienstmaagden helpen bij de bevalling van de baby van Janine. Hierdoor wordt zij herinnerd aan de geboorte van haar eigen dochter. Offred gaat een intiemere band aan met Ofglen en vreest ondertussen een geheime ontmoeting met de commandant.

  350 min
  Late

  Offred komt samen met Serena Joy op kraambezoek om de baby van Janine te begroeten. Zij begint terug te denken aan de begindagen van de revolutie, toen Gilead nog niet bestond. Ofglen komt voor een moeilijke uitdaging te staan.

  450 min
  Nolite Te Basta...

  Na door Serena Joy te zijn gestraft begint Offred terug te denken aan haar tijd met Moira in het Rode Centrum. Een complicatie tijdens de ceremonie brengt haar overlevingskansen bij de commandant en Serena Joy in gevaar.

  551 min
  Faithful

  Serena Joy doet Offred een verrassend voorstel. Offred moet hierdoor terugdenken aan het onconventionele begin van haar relatie met de echtgenoot van Serena Joy.

  652 min
  A Woman's Place

  Een Mexicaanse ambassadeur die Gilead bezoekt vraagt Offred naar haar leven als dienstmaagd. Serena Joy denkt na over haar huwelijk en de rol die ze speelde bij de oprichting van Gilead.

  745 min
  The Other Side

  Offred herinnert zich de verraderlijke ontsnappingspoging van haar familie. Ondertussen plaatst een schokkende onthulling over de tijd voor Gilead het leven van Offred in een nieuw perspectief.

  847 min
  Jezebels

  De Commandant verrast Offred met een geheim avontuur in Gilead. Het stormachtige verleden van Nick leidt tot zijn inlijving bij de Zonen van Jacob.

  947 min
  The Bridge

  Offred voert een gevaarlijke missie uit voor het verzet. Janine krijgt een nieuwe functie. Serena Joy begint lucht te krijgen van de ontrouw van de Commandant.

  1057 min
  Night

  Serena Joy confronteert Offred en de Commandant. Offred krijgt te maken met een gecompliceerde en levensveranderende onthulling. De dienstmaagden worden gedwongen om een keuze te maken die ingrijpende gevolgen zal hebben.