Soof: Een Nieuw Begin

Soof: Een Nieuw Begin

 • 2017

  Soof heeft tijdelijk haar ex Kasper bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living-divorced-together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

  Genre
  Nederlands,
  Komedie,
  Romantiek
  Acteurs
  Lies Visschedijk,
  Fedja van Huêt,
  Dan Karaty,
  Roos Dickmann,
  Brent Schoemaker,
  Niek Schoemaker,
  Elise Schaap,
  Anneke Blok,
  Dick van den Toorn,
  Barbara Sloesen
  Regisseur
  Anne de Clercq,
  Pieter van Rijn,
  Frank Krom
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  143 min
  Alles Onder een...

  Als werkende single moeder is het voor Soof een hele klus om alle bordjes hoog te houden. Zeker nu de heropening van haar restaurant de Kooksoof op de planning staat en haar ex-man Kasper uit zijn onderkomen wordt gezet. Voor de opening nodigt Soof de populaire influencer Didier uit, maar of dat nu zo’n goed idee is…

  241 min
  Koekjes van Eig...

  Kasper is ingetrokken en begonnen aan de verbouwing van de zolder. Soof besluit van zich af te bijten en Didier te confronteren, maar dat loopt anders dan gedacht. In de Kooksoof komt een vereniging voor mensen met een voedselallergie lunchen. En hoe nuchter je daar ook over kan doen, er kunnen natuurlijk wel doden vallen…

  340 min
  Terug Naar de B...

  Een ex op zolder, een moeder die het altijd beter weet en behoorlijk veeleisende kinderen naast het werk. Het mag best wat simpeler van Soof. Tijd om terug te gaan naar de basis en daarbij start ze in de keuken.

  445 min
  Welkom, Josine

  Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk. Maar alles is tijdelijk. En waar liefde een lege maag achterlaat, is deze met eten gelukkig snel gevuld.

  540 min
  Alles Opgelost

  Soof besluit dingen wat mooier te maken dan ze zijn, want dan ga je er zelf ook in geloven. Bing en Dies proberen op hun beurt de slechte proefwerken te verstoppen, maar dat verstoppen gebeurt iets te letterlijk…

  644 min
  Tijd Voor Jezel...

  Door het open riool dat ooit de Kooksoof was, ziet Soof in dat haar leven totaal uit balans is. Ze is altijd maar voor iedereen aan het zorgen. Even alleen in een afgelegen huisje midden in het bos, klinkt als de ideale uitkomst. Maar wat doe je eigenlijk met tijd voor jezelf? Gelukkig is er een onweerstaanbare redder in nood.

  747 min
  In Blijde Verwa...

  Uiteindelijk komt alles weer goed. Althans, dat houdt Kasper zich voor na zijn break up met Josine. Ondertussen wil Sacha niet meer thuis wonen en dreigt de tweeling te blijven zitten op school. Kasper en Soof zijn het eens, het is hoog tijd voor quality time met de familie. Maar het eerste etentje loopt in de soep.

  843 min
  Empty Nest

  Keuzes maken is moeilijk. Soof en Mick halen halsbrekende toeren uit om hun relatie geheim te houden. Ondertussen probeert Kasper zich voor te bereiden op de nieuwe situatie, gaat Sacha definitief op kamers en is er een nieuwe gast op zolder.

  940 min
  Moderne Familie...

  Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline en quality time voor het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is. En haar gezin weet het zelf ook niet. Ondertussen komt de verkoop van de zolder in gevaar en dat levert de nodige spanning tussen Kasper en Josine.

  1038 min
  Het Begin van h...

  Iedereen is helemaal happy in love. Alleen niet iedereen is klaar voor de volgende stap. Soofs boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken maar ze is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt. Gelukkig staan haar familie en vrienden klaar om bij te springen op deze bijzondere dag vol verrassingen.