Terug

Teletubbies

  • 2015
  • Kinderserie
  • 1 Seizoen

Betreed de liefdevolle wereld van de Teletubbies. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po verkennen hun huis en het magische platteland van Teletubbyland. Op de buikjes van de Teletubbies worden filmpjes afgespeeld, waarin ze kennismaken met kinderen uit de hele wereld. Ze leren een boel en lachen heel wat af!

Genre
Kinderserie
Acteurs
Marlies Somers
Huub Dikstaal
Marjolein Algera
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 31: Tubbietoetjeskliederboel

12 min

De Tubbietoetjestrein rijdt met een op hol geslagen Tubbietoetjesmachine door Teletubbieland met alle vier de Teletubbies aan boord. Na afloop ruimt de Noo-noo de huisheuvel op en spoelt de regen de heuvels weer schoon. Een jongen in het verhaaltje maakt samen met zijn vader het toetje.

Afl. 32: De Grootste en de Kleinste

12 min

De Teletubbies staan rechtop om te zien wie de grootste en wie de kleinste Teletubbie is. Tinky Winky en Po spelen de grootste en de kleinste met de Tiddlytubbies en de kinderen uit het verhaaltje gaan op volgorde van grootte staan voor een foto.

Afl. 33: Rollen

12 min

Laa-Laa en Po hebben veel plezier als zij eerst een bal van de heuvel af rollen en daarna elkaar. De Teletubbies kijken naar een filmpje waarin kinderen langzaam van een heuvel af rollen.

Afl. 34: De Conga

12 min

De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Afl. 35: Zwaaien

12 min

Na een zwaai-spelletje met de Tiddlytubbies kijken de Teletubbies naar een verhaaltje over een jongen die naar anderen zwaait vanaf een boot. Daarna zwaaien de Teletubbies naar de Tiddlytubbies die gaan slapen.

Afl. 36: Vang de Bal

12 min

De Teletubbies spelen met een luchtbel en Laa-Laa en Po proberen een bal te vangen. In het verhaaltje leren twee broertjes hoe je een bal vangt en laten ze ook hun hond de bal vangen.

Afl. 37: Salto

12 min

In het verhaaltje kijken de kinderen naar een vliegtuig dat salto’s maakt in de lucht en de Teletubbies hebben pret als ze kijken naar een vallende ster die salto’s maakt aan de hemel. De Tubbie-toast maakt salto’s als ie omhoog springt uit de Tubbie-toast-maker.

Afl. 38: Doe Mij Na!

12 min

De Teletubbies spelen "Doe mij na!": eerst doen ze om de beurt een andere Teletubbie na en daarna de Tubbie-toetjes-trein. In het verhaaltje gaan de kinderen met juf naar de speeltuin; de juf loopt voorop en de kinderen doen de juf na.

Afl. 39: Paars

12 min

In het verhaaltje leert een jongen breien met paarse wol. In Teletubbieland beantwoordt de paarse Tinky Winky de Tubbiefoon en leidt daarna het Tubbiefoon-dansje. En dan is het bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Afl. 40: Ballet

12 min

Dipsy doet een balletdansje met de Tiddlytubbies. De kinderen in het verhaaltje doen thuis een balletdansje voor hun moeders.

Afl. 41: Een Ritje Maken

12 min

De Teletubbies maken een ritje met de Dup Dup en de Tubbietoetjes-machine neemt ze mee voor een ritje in de Tubbietoetjes-trein. In het verhaaltje maakt een jongen een ritje in de kabelbaan.

Afl. 42: Foto's

12 min

De Teletubbies maken selfies met de Tubbiefoon en in het verhaaltje gaat Jack met zijn opa op de foto in een pasfotohokje. En dan is het tijd voor een Tubbiefoondansje.

Afl. 43: Klop, Klop!

12 min

Tinky Winky klopt op de deur en wordt begroet door Dipsy, Laa-Laa en Po. De kinderen in het verhaaltje kloppen op de deur van de buren om hun zelfgemaakte havermoutkoekjes langs te brengen. De Teletubbies spelen Klop, klop! met de Tiddlytubbies.

Afl. 44: Dingen

12 min

De Teletubbies ontdekken wat ze allemaal met hun lievelingsdingen kunnen doen. In het verhaaltje maakt een meisje een plakwerkje van verschillende dingen. In Teletubbieland duikt er een grote koker op. De Teletubbies gebruiken de koker als kijker en als luidspreker.

Afl. 45: Ontbijt

12 min

In het verhaaltje maken de kinderen hun ontbijt klaar. In Teletubbieland zijn de Teletubbies net wakker en kunnen maar niet beslissen of ze Tubbie-toetje of Tubbie-toast willen- dus eten ze allebei!

Afl. 46: Sporten

12 min

De Teletubbies zijn moe na het doen van allerlei sportoefeningen, maar kunnen er weer tegenaan na het eten van heel veel Tubbie-toetjes. In het verhaaltje sport een meisje samen met haar moeder en haar hondje op het strand.

Afl. 47: Uitnodiging

12 min

In het verhaaltje maakt Isabel uitnodigingen voor haar verjaardagsfeestje. De Teletubbies worden uitgenodigd voor een feestje bij de Tiddlytubbies.

Afl. 48: Om de Beurt

12 min

Laa-Laa en Po rijden om de beurt op Po haar step en spelen daarna om de beurt met de Tiddlytubbies. De kinderen in het verhaaltje persen om de beurt appels tot appelsap.

Afl. 49: Paarden

12 min

Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa doen net alsof ze paarden zijn en draven en galopperen door Teletubbieland. De kinderen uit het verhaaltje helpen met de verzorging van een paard en geven het te eten.

Afl. 50: Hardloopwedstrijd

12 min

De Teletubbies doen hardloopwedstrijdjes en maken allemaal kans om te winnen. Daarna is het tijd voor het Tubbiefoondansje. In het verhaaltje moedigen twee zusjes hun vader aan die meedoet aan een hardloopwedstrijd.

Afl. 51: Dingen Maken

12 min

De Tubbietoetjesmachine is kapot, maar de Noo-noo maakt hem weer. De Teletubbies maken een ritje met de Tubbietoetjestrein en maken er binnen en buiten een flinke kliederboel van. In het verhaaltje repareert een jongen samen met zijn moeder zijn skippybal.

Afl. 52: Stil Zijn

12 min

Tinky Winky kan niet slapen en gaat buitenspelen zodat hij de andere Teletubbies niet wakker maakt. Maar Tinky Winky zijn stampvoetendansje, boven op de huisheuvel, maakt de anderen toch wakker! In het verhaaltje zijn de kinderen stil als ze de vogeltjes voeren en de Teletubbies zijn stil als de Tiddlytubbies lekker gaan slapen.

Afl. 53: Muziek

12 min

De Teletubbies beginnen samen een band en spelen een liedje. In het verhaaltje kijken de kinderen naar een eenmansorkest en maken daarna samen muziek met hem.

Afl. 54: Geluiden Maken

12 min

Po maakt allemaal gekke geluiden met de hendels en de knoppen in de huisheuvel. Daarna is het tijd voor het Tubbiefoondansje. In het verhaaltje gaan de kinderen op bezoek bij een boerderij en doen de geluiden na die ze daar horen.

Afl. 55: De Regenboog

12 min

Op een mooie zomerse dag maken de Teletubbies een wandelingetje . Maar dan duikt er ineens een grijze wolk op en begint het te regenen. Een regenboog staat aan de hemel en in Teletubbieland lopen de Teletubbies over een regenboogpad. In het verhaaltje maken de kinderen een grote regenboog van verf met hun voeten.

Afl. 56: Twinkel Twinkel

12 min

Het is nacht in Teletubbieland en alle Teletubbies slapen: behalve Tinky Winky. Als hij naar buiten stapt ziet Tinky Winky een ster aan de hemel die "Tinky Winky kleine ster" voor hem zingt.

Afl. 57: Voetbal

12 min

De Teletubbies spelen voetbal. De bal rolt net de huisheuvel binnen als de Tubbiefoon gaat: het is tijd voor het Tubbiefoondansje! De kinderen in het verhaaltje hebben voetbaltraining.

Afl. 58: Nog een Keer!

12 min

De Teletubbies krijgen maar niet genoeg van rijden in de Tubbietoetjes-trein en dus willen ze nog een keer én nog een keer! In het verhaaltje gaan kinderen van een glijbaan af. Én nog een keer!

Afl. 59: Hoge Toren

12 min

De Tubbietoaster slaat op hol en maakt een hoge toren van Tubbietoast. Maar als de Teletubbies hun Tubbietoast willen pakken, valt de toren om. In het verhaaltje gaan de kinderen in een hoge toren met de trap naar boven.

Afl. 60: Binnen en Buiten

12 min

De Teletubbies hebben plezier als ze binnen- én buiten spelen: ze zwaaien binnen- én buiten naar de Tiddlytubbies. In het verhaaltje helpt een meisje haar vader met de was: ze dragen de was van binnen naar buiten en hangen samen de was op.

Teletubbies

  • 2015
  • Kinderserie
  • 1 Seizoen

Betreed de liefdevolle wereld van de Teletubbies. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po verkennen hun huis en het magische platteland van Teletubbyland. Op de buikjes van de Teletubbies worden filmpjes afgespeeld, waarin ze kennismaken met kinderen uit de hele wereld. Ze leren een boel en lachen heel wat af!

Acteurs
Marlies Somers
Huub Dikstaal
Marjolein Algera
Taal
Nederlands
Genre
Kinderserie