The Good Fight

The Good Fight

 • 2018

  Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen.

  Genre
  Drama,
  Misdaad
  Acteurs
  Christine Baranski,
  Rose Leslie,
  Erica Tazel
  Regisseur
  Jim McKay
  Taal
  Engels

  Seizoen

  146 min
  Inauguration

  Diane Lockhart bekijkt in afschuw de inauguratie van president Donald Trump. Nadat ze de TV heeft uitgeschakeld, is Diana vastbesloten om voor verandering te zorgen.

  250 min
  First Week

  Diane is begonnen bij Reddick, Boseman & Kolstad maar heeft vraagtekens bij bepaalde zaken. Maia heeft nog steeds te maken met de gevolgen van de oplichtingspraktijken van haar familie.

  342 min
  The Schtup List

  Adrian en Barbara ontdekken een gegeven van een belangrijke cliënt. Mia bezoekt haar vader in de gevangenis.

  445 min
  Henceforth Know...

  Diane en Lucca vertegenwoordigen een voormalig kankerpatient in een zaak. Maia is slachtoffer geworden van een nep social media account.

  549 min
  Stoppable: Requ...

  Lucca verdedigt een schrijver in een copyright zaak die leidt tot de president van de Verenigde Staten. Mike Kresteva richt zijn pijlen op Reddick, Boseman & Kolstad.

  651 min
  Social Media an...

  De firma heeft een nieuwe cliënt binnengehaald die belangrijk is in de techwereld. Maia wantrouwt haar vader na het bezoek van oom Jax.

  743 min
  Not So Grand Ju...

  Mike Kresteva neemt zijn zaak tegen Reddick, Boseman & Kolstad naar de grand jury. In de rechtbank verkeert Colin in een ongemakkelijke positie.

  846 min
  Reddick v Bosem...

  Mike Kresteva neemt zijn zaak tegen Reddick, Boseman & Kolstad naar de grand jury. In de rechtbank verkeert Colin in een ongemakkelijke positie.

  947 min
  Self Condemned

  Diane en Adrian krijgen te maken met een zaak omtrent politiegeweld en vertegenwoordigen een oude bekende. Voor haar interview krijgt Maia hulp van Lucca.

  1047 min
  Chaos

  Diane verdedigt een nieuwe cliënt die beschuldigt wordt van cyberterrorisme. Een ongeluk brengt Diane en Kurt samen.