Mijn Kijklijst
Terug

Holland's Next Top Model

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'.

Acteurs
Anna Nooshin
Nigel Barker
Kim Feenstra
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 10
  2. Seizoen 11
  3. Seizoen 12

Seizoen 11

Aflevering 1

36 min

Tachtig potentiële modellen zijn geselecteerd voor een casting call. Twintig van hen zullen doorgaan naar de volgende aflevering. Scouts van VDM en ELLE maken een selectie welke van de modellen zij op go-see willen zien.

Aflevering 2

37 min

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven.

Aflevering 3

43 min

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look onthuld die de kandidaten aan zullen hebben voor de pers-shoot. Een spannende en emotionele rollercoaster.

Aflevering 4

42 min

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatiie.

Aflevering 5

41 min

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien.

Aflevering 6

39 min

Voor een geweldig, zes pagina's tellende editorial spread in ELLE magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten.

Aflevering 7

42 min

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn.

Afl. 8: Holland’s Next Top Model Special

26 min

Special rondom Holland’s Next Top Model.

Aflevering 9

40 min

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. Tijdens deze fashionshowfinale zullen de kandidaten meerdere runs lopen in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers.

Aflevering 10

37 min

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken onder meer mee bij de covershoot voor ELLE-magazine en het tekenen van het modellencontract bij VDM.

Holland's Next Top Model

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'.

Acteurs
Anna Nooshin
Nigel Barker
Kim Feenstra
Taal
Nederlands