Mijn Kijklijst
Terug

Holland's Next Top Model

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'.

Acteurs
Anna Nooshin
Nigel Barker
Kim Feenstra
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 10
  2. Seizoen 11
  3. Seizoen 12

Seizoen 10

Aflevering 1

43 min

Het is zover, 'Holland´s Next Top Model 2017' is begonnen. Echt tijd om aan elkaar te wennen, hebben de zestien kandidaten niet. Na het ontmoeten van de nieuwe jury worden ze namelijk meteen aan het werk gezet.

Aflevering 2

43 min

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de boodschap dat de onvermijdelijke make-overs op die dag zullen plaatsvinden. Er ontstaat al snel lichte paniek, die vooral bij aantal meisjes nogal duidelijk merkbaar is.

Aflevering 3

43 min

Een ongenodigde gast in de keuken in de vroege ochtend zorgt voor een stressvol begin van de derde aflevering. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag trekt zich voor sommige deelnemers door in een slecht voorbereide go see in Rotterdam voor een sokkenmerk. Waar de een zicht goed weet te presenteren, gaat de ander goed nat.

Aflevering 4

42 min

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een teach waarin ze niet alleen moeten lopen, maar vooral ook zichzelf moeten laten zien. En dat blijkt zeker niet voor iedereen even makkelijk.

Aflevering 5

43 min

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijdens de shoot onder leiding van niemand minder dan jurylid en fotograaf Kim Feenstra wordt het allemaal nog uitdagender.

Aflevering 6

42 min

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen.

Aflevering 7

42 min

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week!

Aflevering 8

41 min

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Aan het einde van de aflevering wordt duidelijk wie er in de finale staan.

Aflevering 9

61 min

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. De kijker bepaalt uiteindelijk wie van de finalisten de winnaar wordt.

Holland's Next Top Model

  • 2019
  • 3 Seizoenen

Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'.

Acteurs
Anna Nooshin
Nigel Barker
Kim Feenstra
Taal
Nederlands