NCIS

NCIS

 • 2016

  De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) doet onderzoek naar misdaden die verband houden met de marine.

  Genre
  Misdaad
  Acteurs
  Mark Harmon,
  Pauley Perrette,
  Michael Weatherly
  Regisseur
  Dennis Smith
  Taal
  Engels

  SEASON

  142 min
  Yankee White

  Een marinecommandant komt te overlijden op de Air Force One. De agenten van NCIS besluiten om eigenhandig een onderzoek in te stellen. Ze dwingen Kate Todd, een agente van de geheime dienst, om hen daarbij te helpen.

  242 min
  Hung Out to Dry

  Tijdens een militaire oefening weigert de parachute van een marinier open te gaan. Hij valt te pletter op een geparkeerde auto. Het team van NCIS bezoekt de plek des onheils om te onderzoeken of de dood van de marinier het gevolg was van een ongeluk of moordaanslag.

  341 min
  Seadog

  Wanneer het ontzielde lichaam van een marinecommandant samen met de lichamen van twee drugskoeriers aanspoelt, weigert Gibbs te geloven dat de dode bevelhebber bij schimmige zaken betrokken was.

  442 min
  The Immortals

  Het team van NCIS gaat op onderzoek uit wanneer het ontzielde lichaam van een marinier wordt aangetroffen. Hij was gekleed in een wit gewaad en droeg een ceremonieel zwaard. Het team ontdekt dat hij verslaafd was aan een Wizards & Warriors-achtig rollenspel.

  542 min
  The Curse

  Het lichaam van een luitenant ter zee die tien jaar geleden als vermist werd opgegeven, wordt gevonden door een hertenjager. Wanneer Gibbs en zijn tem ter plekke komen om onderzoek te doen, blijkt dat zijn stoffelijk overschot is gemummificeerd.

  641 min
  High Seas

  Een agent van NCIS die ooit onder Gibbs diende vraagt het team om hulp bij een onderzoek naar mariniers die op een fregat aan een overdosis stierven, maar totaal geen historie van drugsgebruik hadden.

  742 min
  Sub Rosa

  Op een marinebasis wordt de resten van een menselijk lichaam aangetroffen in een kuip met zuur. Ducky en Abby komen erachter dat het slachtoffer in een marineonderzeeër werkte.

  842 min
  Minimum Securit...

  Het team van NCIS reist naar Cuba af om onderzoek te doen naar de mogelijke drugsbanden van een tolk van de marine die in Guantanamo Bay werkte. De man stierf plotseling achter het stuur van zijn auto tijdens zijn terugkeer naar de Verenigde Staten.

  941 min
  Marine Down

  Nadat de weduwe van een marinier een telefoontje van haar overleden man ontvangt, gaan Gibbs en zijn team op onderzoek uit. Ze zijn gedwongen om zijn lichaam op te graven om er zeker van te zijn dat het telefoontje geen zieke grap was.

  1042 min
  Left for Dead

  Een vrouw klimt uit een graf na levend te zijn begraven. Ze lijdt aan geheugenverlies, en herinnert zich alleen nog maar dat er een bom aan boord van een marineschip is verborgen.

  1142 min
  Eye Spy

  Op het strand wordt het stoffelijk overschot gevonden van een marinecommandant die optrad als technisch adviseur voor een burgeronderaannemer die een handheld sonarscanner ontwikkelde. Het team van NCIS doet een beroep op satelliettechnologie in een poging om het moordmysterie op te lossen.

  1242 min
  My Other Left F...

  Het team van NCIS wordt ingeschakeld wanneer een afgehakt been met een marinetatoeage in een afvalcontainer wordt gevonden. Het spoor leidt naar een dorpje waar een moordcomplot wordt beraamd.

  1340 min
  One Shot, One K...

  Het team gaat op onderzoek uit wanneer een personeelswerver van de marine wordt doodgeschoten door een op wraak beluste scherpschutter die een witte veer achterlaat.

  1441 min
  The Good Samari...

  Het team doet onderzoek naar een moord en krijgt daarbij hulp van de lokale sheriff Charley. Zij komen erachter dat er vergelijkbare moorden zijn gepleegd op een burgermedewerker van de marine en een piloot die een vechtscheiding doormaakte.

  1542 min
  Enigma

  Gibbs zet zijn loopbaan op het spel in een poging om de naam te zuiveren van zijn voormalige commandant, die ervan wordt beschuldigd geld te hebben verduisterd.

  1642 min
  Bete Noire

  Een terrorist houdt Ducky, Gerald en Kate in gijzeling. De overige teamleden proberen te achterhalen hoe de terrorist erin slaagde om binnen te dringen en hoe zij hun collega's ongedeerd naar buiten kunnen krijgen.

  1741 min
  The Truth Is Ou...

  Wanneer het stoffelijk overschot van een marinier in een illegale nachtclub wordt aangetroffen, onderzoekt het team van NCIS diverse aanknopingspunten, waaronder chantage en een dodelijk ongeluk.

  1842 min
  UnSEALeD

  Het team gaat op zoek naar een voormalige navy seal die uit de gevangenis is ontsnapt om wraak te zoeken. Hij is vastbesloten om de werkelijke moordenaar van zijn vrouw te vinden.

  1942 min
  Dead Man Talkin...

  Een NCIS-agent wordt tijdens een onderzoek vermoord. Het team van Gibbs staat voor de opgave om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

  2042 min
  Missing

  Een marinier verdwijnt van de aardbodem na een date met een journaliste. Gibbs en zijn team ontdekken dat drie voormalige leden van zijn eenheid dood zijn. Ze beginnen het vermoeden te krijgen dat de commandant van de eenheid een seriemoordenaar is.

  2142 min
  Split Decision

  Wanneer in een bos het lichaam van een vermoorde marinier wordt aangetroffen, leidt het spoor naar de lokale militie en een mislukte wapendeal.

  2241 min
  A Weak Link

  Gibbs en zijn team doen onderzoek naar de dood van een navy seal tijdens een militaire oefening.

  2342 min
  Reveille

  De terrorist die eerder teamleden van Gibbs in gijzeling hield is weer actief. Dit keer wil hij een aanslag op de president plegen.