Californication

Californication

 • 2014

  De onrustige schrijver Hank Moody is verslaafd aan het leven als een rockster. Zelfs met zijn grote liefde Karen, opstandige dochter Becca en beste vriend/agent Charlie aan zijn zijde krijgen Hank’s demonen hem te pakken.Lees meer

  Genre
  Komedie,
  Drama
  Acteurs
  David Duchovny,
  Natascha McElhone,
  Madeleine Martin
  Regisseur
  Stephen Hopkins
  Taal
  Engels

  Seizoen

  131 min
  Pilot

  Hank Moody kampt met een schrijversblok en worstelt met zijn lust voor vrouwen. Daarnaast probeert Hank het contact met zijn ex-vrouw Karen en dochter Becca te onderhouden.

  227 min
  Hell-A Woman

  Hank gaat in op de uitnodiging van zijn dochter om samen te gaan eten bij haar moeder en Bill thuis. De situatie loopt uit de hand wanneer Hank en zijn date tijdens het vrijen betrapt worden.

  326 min
  The Whore of Ba...

  Hank krijgt het aan de stok met een filmregisseur over zijn boek. Charlie leert een andere kant van zijn sexy assistente kennen.

  427 min
  Fear and Loathi...

  Meredith krijgt Hank zover om met haar mee te gaan naar een liefdadigheidsfeest. Bill en Karen zijn ook op hetzelfde evenement aanwezig.

  527 min
  LOL

  Hank wordt door Bill gevraagd om te spreken op school. Meredith en Hank krijgen een meningsverschil over taalkundige integriteit.

  627 min
  Absinthe Makes ...

  Becca maakt indruk op het publiek tijdens een concert. Charlie vertelt Dani over zijn seksfetisjisme.

  726 min
  Girls, Interrup...

  Een trio tussen Charlie met zijn vrouw en assistente loopt niet zoals verwacht. Hank en Karen delen een gelukzalig moment.

  827 min
  California Son

  De vader van Hank komt te overlijden en om de pijn te verzachten zoekt hij de drank, drugs en seks op. Karen doet een poging om hem hier bij te staan.

  927 min
  Filthy Lucre

  Hank keert terug naar LA met een nieuw script na zijn vaders begrafenis. Hij ontvangt een bonus en haalt een nieuwe auto en een gitaar voor Becca.

  1027 min
  The Devil's Thr...

  Hank beland in een trio na een ontmoeting met een vrouw in een sportclub. Al gauw loopt dit uit tot een familiedrama.

  1127 min
  Turn the Page

  Hank wordt door Mia gechanteerd nadat zij Hanks manuscript heeft gestolen. Becca besluit om bij zijn vader te gaan wonen.

  1226 min
  The Last Waltz

  De bruiloft van Karen en Bill nadert en Hank heeft het hier moeilijk mee. Becca krijgt te maken met haar eerste menstruatie.