Terug

Clique

  • 2018
  • Drama, Thriller
  • 2 Seizoenen

Spannende Britse dramaserie over de studerende vriendinnen Georgia en Holly. Georgia wordt lid van een elitegroep die wordt geleid door professor Jude McDermid. Georgia’s gedrag begint al snel te veranderen en Holly maakt zich zorgen.Lees meer

Genre
Drama, Thriller
Acteurs
Synnove Karlsen
Aisling Franciosi
Sorcha Groundsell
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Aflevering 1

41 min

Holly keert terug naar de universiteit voor haar tweede studiejaar. Ze probeert niet op te vallen en is van plan het rustig aan te doen. Maar als ze een groep jongens ontmoet, onder leiding van de charismatische Jack, wordt ze toch weer een nieuwe, gevaarlijke wereld binnengezogen.

Aflevering 2

40 min

Na een heftige avond staat de prille relatie tussen Holly en Jack meteen onder druk. De jongens verdedigen zich tegen de beschuldigingen. Holly’s huisgenootje Louise sluit zich aan bij een groepje activisten.

Aflevering 3

41 min

Holly’s vragen blijven onbeantwoord nu Rayna vermist is. De jongens worden gestraft en richten hun pijlen op de studentendecaan. Holly kiest partij voor de jongens. Louise twijfelt aan haar strijd. De gebeurtenissen op het strand zorgen opnieuw voor een schok.

Aflevering 4

43 min

Op de campus is iedereen geschokt na het tragische nieuws. Nieuw bewijsmateriaal over de nacht op het strand duikt op. Holly en Louise werken samen om de waarheid over Rayna te vinden.

Aflevering 5

43 min

Het politieonderzoek vordert langzaam, dus Holly besluit het heft in eigen handen te nemen. Ze vindt troost in haar eigen, donkere verleden. Jack begint te twijfelen aan zijn onschuld en zoekt steun bij zijn familie.

Aflevering 6

42 min

Holly probeert op haar eigen manier voor gerechtigheid te zorgen. De gebeurtenissen leiden tot een climax. Duistere geheimen komen aan de oppervlakte, met vernietigende gevolgen.

Clique

  • 2018
  • Drama, Thriller
  • 2 Seizoenen

Spannende Britse dramaserie over de studerende vriendinnen Georgia en Holly. Georgia wordt lid van een elitegroep die wordt geleid door professor Jude McDermid. Georgia’s gedrag begint al snel te veranderen en Holly maakt zich zorgen. Ze besluit zich ook aan te sluiten bij de groep en doet een aantal sinistere ontdekkingen...

Acteurs
Synnove Karlsen
Aisling Franciosi
Sorcha Groundsell
Taal
Engels
Genre
Drama, Thriller