Clique

Clique

 • 2017

  Spannende Britse dramaserie over de studerende vriendinnen Georgia en Holly. Georgia wordt lid van een elitegroep die wordt geleid door professor Jude McDermid. Georgia’s gedrag begint al snel te veranderen en Holly maakt zich zorgen.Lees meer

  Genre
  Drama,
  Thriller
  Acteurs
  Synnove Karlsen,
  Aisling Franciosi,
  Sorcha Groundsell
  Regisseur
  Robert McKillop
  Taal
  Engels

  SEASON

  143 min

  Hartsvriendinnen Holly en Georgia beginnen aan hun eerste studiejaar aan de universiteit in Edinburgh. Daar maken ze kennis met de charismatische professor economie, Jude McDermid, en een groep ambitieuze meiden. McDermid selecteert de beste studenten voor stages bij het mysterieuze bedrijf Solasta Finance.Lees meer

  242 min

  Na alle schokkende gebeurtenissen maakt Holly zich nog meer zorgen om Georgia. Ze is toegelaten tot de stagegroep en mag in het meidenhuis gaan wonen. Holly heeft sterk het idee dat er iets mis is met de groep en gaat op onderzoek uit. Ze zal zich ook moeten aansluiten, en bankier Rory kan haar daarmee helpen.

  342 min

  Holly begint aan haar nieuwe leven als lid van de groep. Ondertussen is Georgia druk bezig een goede positie te verwerven bij Solasta. Holly blijft haar bedenkingen houden, zeker als ze door iemand wordt gewaarschuwd. Tijdens een avondje uit worden geheimen onthuld en komen oude en nieuwe vriendschappen onder druk te staan.

  445 min

  Holly begint net te wennen aan haar leven binnen de groep als ze een schokkende ontdekking doet die haar aan alles doet twijfelen. Ze weet niet meer wie ze kan vertrouwen. Holly krijgt een steeds duidelijker beeld van alle geheimen en leugens en stuit op meer gevaar dan ze ooit kon vermoeden.

  543 min

  Holly’s donkere vermoedens worden bevestigd. Als ze gerechtigheid wil, zal ze zelf actie moeten ondernemen. Ze voelt zich verdeeld tussen oude en nieuwe vriendschappen. Wie kan ze vertrouwen? Holly’s onderzoek leidt tot een heftige confrontatie.

  645 min

  Holly klampt zich vast aan Rachel na de geëscaleerde situatie met Rory. Ze twijfelt aan iedere keuze die ze heeft gemaakt en wie ze heeft vertrouwd. Steeds meer geheimen worden onthuld. Holly doet een ultieme poging om Georgia te redden.