Mijn Kijklijst
Terug

Riviera

  • 2019
  • Thriller
  • 2 Seizoenen

De miljardair Constantine en Georgina zijn nog maar kort getrouwd als hij om het leven komt bij een explosie op een jacht. Georgina is geschokt als ze erachter komt dat er geweld, leugens en moord kleven aan het fortuin dat Constantine heeft vergaard.Lees meer

Genre
Thriller
Acteurs
Julia Stiles
Iwan Rheon
Adrian Lester
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Villa Carmella

45 min

Georgina's echtgenoot Constantine, een vermogend en invloedrijk man aan de Rivièra, komt om het leven bij een explosie op een jacht. Constantines kinderen uit zijn eerste huwelijk hebben het erg moeilijk met hun vaders dood. Zijn ex-vrouw probeert meteen haar positie in de familie te versterken. De politie gelooft dat de explosie een ongeluk was, maar Georgina denkt daar heel anders over.

Afl. 2: Faussaires

43 min

Georgina ontdekt dat Interpol onderzoek doet naar Constantine in verband met witwaspraktijken en kunstzwendel. Ze weigert te geloven dat haar man een crimineel is, totdat ze hoort dat hij contacten onderhield met een oude bekende van haar, Robert Carver. Carver staat in de kunstwereld bekend om zijn louche praktijken.

Afl. 3: La Chambre Secrète

43 min

Nu Georgina ervan overtuigd is dat haar man dood is, probeert ze erachter te komen waarom hij die bewuste nacht aan boord van het jacht was. Ze is wanhopig op zoek naar de waarheid en brengt de familie bij elkaar om hun vragen stellen. Ondertussen is ze in het geheim een plan aan het smeden.

Afl. 4: Tableaux de Famille

42 min

Door wat Georgina in de safe aantreft, krijgt ze een compleet ander beeld van haar man en haar huwelijk. Ze verdenkt de mysterieuze kunstverzamelaar Jon Brandeis ervan meer van de moord te weten. Lukt het haar om deze ongrijpbare man te vinden?

Afl. 5: Elena

43 min

Georgina weet Jon Brandeis te achterhalen, maar zijn identiteit roept alleen maar nieuwe vragen op. Ze raakt meer en meer gefrustreerd en grijpt het jaarlijkse gala van de Clios Foundation aan om daar een sleutelfiguur uit te horen over Constantines criminele activiteiten.

Afl. 6: Travail d'artiste

43 min

In de nasleep van de moord tijdens het gala wordt de Cliosfamilie door de politie ondervraagd. Georgina vermoedt dat Adam de moordenaar kent en gebruikt zijn gevoelens voor haar om hem uit te horen.

Afl. 7: Le Don

43 min

Jukes wil Georgina aanklagen voor Constantines misdaden en haar voor een lange tijd achter de tralies laten verdwijnen. Georgina is woedend en zweert dat ze ervoor zal zorgen dat hij zijn onderzoek staakt. Samen met Robert bedenkt ze een plan om Brandeis voor alles te laten opdraaien. Er is alleen één probleem: Brandeis bestaat niet.

Afl. 8: La Clé

41 min

Het ziet ernaar uit dat de familie geen gevaar meer loopt nu Jukes op een zijspoor is gezet. Maar dan wordt Georgina bedreigd door een vreemde die van haar eist dat ze de mysterieuze 'Elena'-sleutel overhandigt.

Afl. 9: OEil pour oeil

43 min

Terwijl Georgina en Robert proberen de mysterieuze 'Elena'-sleutel te vinden, wordt Christos gekidnapt. Georgina moet haar problemen met Irina opzijzetten om hem te kunnen bevrijden. Om Christos' veiligheid te garanderen, zal Georgina een grens moeten overschrijden waarvan geen weg terug is

Afl. 10: À la vue de tous

44 min

De moord op een dierbare van Georgina drijft haar tot het uiterste. Haar vastberadenheid om de familie te beschermen wordt daardoor alleen nog maar sterker met als gevolg dat ze haar eigen leven in gevaar brengt.

Riviera

  • 2019
  • Thriller
  • 2 Seizoenen

De miljardair Constantine en Georgina zijn nog maar kort getrouwd als hij om het leven komt bij een explosie op een jacht. Georgina is geschokt als ze erachter komt dat er geweld, leugens en moord kleven aan het fortuin dat Constantine heeft vergaard. Om de familie en zichzelf te beschermen, gaat ze met gevaar voor eigen leven op onderzoek uit.

Acteurs
Julia Stiles
Iwan Rheon
Adrian Lester
Taal
Engels
Genre
Thriller