Mijn Kijklijst
Terug

Ex On The Beach: Double Dutch

 • 2020
 • Reality
 • 6 Seizoenen

In MTV's Ex On The Beach: Double Dutch reizen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er alleen niet bij: ze krijgen onverwachts bezoek... van hun exen!

Genre
Reality
Taal
Nederlands

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6

Seizoen 1

Aflevering 1

44 min

Acht sexy singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde. Althans, dat denken ze. Ze zitten namelijk niet in een normaal datingprogramma, maar in Ex on the Beach: Double Dutch.

Aflevering 2

41 min

De eerste ex, Sokratis, is aangekomen op de beach en dat betekent het begin van 'trouble in paradise' voor de acht hete sexy singles in Ex on the Beach: Double Dutch.

Aflevering 3

40 min

Simone, de ex van Shady, valt in de smaak bij de mannen. Ondank de bro-code #sharingiscaring zijn Wayne en Shady jaloers dat Puru op date mag met Simone. Hij bestempelt haar als girlfriend material.

Aflevering 4

43 min

Ashley begint Nick leuk te vinden, maar is dit gevoel ook wederzijds? De tablet of terror laat dit snel blijken wanneer Nick naar het strand moet. Simone moet bijkomen van een hete nacht en er worden pacts gesloten in de villa.

Aflevering 5

41 min

Wat begon als een leuk avondje stappen, veranderde in een intense nachtmerrie. Althans, zo voelde het voor Simone. Maar de bro-code gaat gewoon verder, want de tablet of terror slaat nog maar net zijn alarm of de volgende partnerruil vindt al plaats!

Aflevering 6

45 min

De gevoelens zijn all over the place in de Ex on the Beach: Double Dutch villa. Flirterige Puru krijgt van Wayne en Shady dit keer toch echt wel zijn laatste waarschuwing. Zal het bro-code pact dan toch tot zijn einde komen?

Aflevering 7

45 min

It's time to cool down! Na alle drama in de villa en de verrassingen van de zenuwslopende tablet of terror zijn de singles toe aan wat ontspanning.. maar niemand weet dat het volgende drama al op de loer ligt.

Aflevering 8

46 min

De laatste nacht in de villa en dat betekent dat het de laatste kans is om van de liefde te genieten... en om misschien wel de laatste woorden uit te spreken. Is alle rust wedergekeerd, en wie gaat er uiteindelijk zelfs op zijn knieën voor zijn liefde?

Aflevering 9

42 min

Dit is een terugblik op seizoen 1. In Ex On The Beach: Double Dutch reizen negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

Afl. 10: S2 - Special

21 min

In deze special maken we kennis met de cast van seizoen 2 en krijgen ze tips van de cast uit seizoen 1 hoe ze dit avontuur het beste overleven.

Ex On The Beach: Double Dutch

 • 2020
 • Reality
 • 6 Seizoenen

In MTV's Ex On The Beach: Double Dutch reizen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er alleen niet bij: ze krijgen onverwachts bezoek... van hun exen!

Taal
Nederlands
Genre
Reality