Terug

Taboo

  • 2017
  • Drama, Misdaad
  • 1 Seizoen

De reeds lang dood gewaande James Keziah Delaney keert in 1814 vanuit Afrika terug naar zijn huis in Londen als compleet veranderd en getekend man. Hij wil de nalatenschap van zijn vader, die aan het hoofd van een scheepsbouwimperium stond, opeisen en een nieuw leven beginnen.Lees meer

Genre
Drama, Misdaad
Acteurs
Tom Hardy
Leo Bill
Oona Chaplin
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

55 min

Het is 1814. James Delaney keert na tien jaar in Afrika te hebben verbleven naar Londen terug om de mysterieuze nalatenschap van zijn vader op te eisen.

Aflevering 2

57 min

Terwijl James Delaney zijn ‘liga der verdoemden’ vormt, dreigt een onverwachte komst zijn plannen in de war te sturen.

Aflevering 3

55 min

James Delaney besluit om radicale actie te ondernemen om zichzelf te beschermen tegen de mensen die op zijn ondergang uit zijn.

Aflevering 4

56 min

James Delaney wordt op de zwarte lijst gezet. Hij stelt alles op alles om zijn onderneming te beschermen.

Aflevering 5

57 min

James Delaney wordt gechanteerd. Hij wordt gedwongen om een gevaarlijke missie uit te voeren. Ondertussen stijgt de vijandschap tussen de Kroon en de East India Company tot nieuwe hoogten.

Aflevering 6

58 min

De East India Company verkondigt James de oorlog. Een onthulling over zijn familie leidt hem naar duistere, spookachtige plekken.

Aflevering 7

57 min

Een schokkend verraad brengt de vrijheid van James Delaney in gevaar. Dit biedt zijn vijanden de kans waarop zij al die tijd hebben gewacht.

Aflevering 8

56 min

Terwijl James Delaney ontsnappingsplannen beraamt, doet een furieuze prins-regent een laatste poging om hem te vernietigen.

Taboo

  • 2017
  • Drama, Misdaad
  • 1 Seizoen

De reeds lang dood gewaande James Keziah Delaney keert in 1814 vanuit Afrika terug naar zijn huis in Londen als compleet veranderd en getekend man. Hij wil de nalatenschap van zijn vader, die aan het hoofd van een scheepsbouwimperium stond, opeisen en een nieuw leven beginnen. De erfenis van zijn vader blijkt echter een heuse gifbeker te zijn. In elke duistere hoek van Londen liggen vijanden op de loer. James moet zich in steeds moeilijker bochten wringen om zijn doodsvonnis te ontlopen. In een wereld van samenzweringen en moord wordt langzaam maar zeker een duister familiemysterie ontrafeld in dit explosieve relaas van liefde en haat.

Acteurs
Tom Hardy
Leo Bill
Oona Chaplin
Taal
Engels
Genre
Drama, Misdaad