Wolf Creek

Wolf Creek

 • 2017

  De psychopathische seriemoordenaar Mick Taylor slaat opnieuw toe. Dit keer ontvoert hij een bus vol internationale toeristen.

  Genre
  Horror
  Acteurs
  Lucy Fry,
  John Jarratt,
  Dustin Clare
  Regisseur
  Tony Tilse
  Taal
  Engels

  Seizoen

  146 min

  Een Amerikaans gezin besluit een reis te maken naar een afgelegen gebied in Australië met als doel hun jonge dochter weer in het gareel te krijgen. Als ze stoppen om in hun camper te overnachten, wordt de familie gruwelijk afgeslacht door Mick Taylor.Lees meer

  242 min

  In Kutyukutyu krijgt Eve onenigheid met de politie. Hill arriveert in de stad en gaat op zoek naar Eve. Taylor hoort dat een Amerikaans meisje naar hem op zoek is.

  350 min

  Bij Salt Lake wordt Eve aangevallen door Kevin. Hill, Taylor en de motorrijders zijn op zoek naar Eve. Ondertussen schiet Eve een ontsnapte gevangene te hulp.

  444 min

  Eve komt aan in Opalville. Ze doet onderzoek naar een meisje dat vermist wordt en praat met haar ouders. Hill spoort Eve op, maar ze weet te ontkomen.

  548 min

  Eve neemt een baan aan als serveerster in Rome en wacht op Taylor. Hill weet haar opnieuw te vinden en Eve en hij komen tot een akkoord. Taylor ontvoert Hill.

  660 min

  Eve ontdekt het huis van Taylor en probeert Hill te redden.